Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Helikopter Saldırısı 3D v1.2.0 Sınırsız Para Hileli Apk

17.05.2021
768
A+
A-
Helikopter Saldırısı 3D v1.2.0 Sınırsız Para Hileli Apk

Bugün havada panik yaşamak isteyip adrenalini yükseltmek isteyen varsa onlara çok güzel bir oyun getirdim. Bu oyunumuzun adı Helikopter Saldırısı 3D v1.2.0 Sınırsız Para hilelidir.

Helikopter Saldırısı 3D v1.2.0 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

Gunship Strike 3D, Helikopter Saldırısı 3D v1.2.0 Sınırsız Para hileli olarak oynayıp, modern bir savaş helikopterini kontrol edeceksiniz.

Havada savaşlara katılıp düşürebildiğiniz kadar helikopter düşürün. Burada deniz ve hava ekipmanı dahil olmak üzere çeşitli rakipleriniz olacak.

Size verilen görevleri yerine getirin ve hiçbir pilotun yapamadığı manevraları siz yapın kahaman olun.

Oyunda alacağınız helikoptere son teknoloji silahlar donatılmıştır ve sahip olduğunuz her düşman için güçlü silahınız olacak. Güdümlü füzelerle düşman helikopterlerini ve uçaklarını imha etmeye hazır mısınız?

Helikopter Saldırısı 3D v1.2.0 oyununu sizlere MOD APK yani sınırsız para hileli ve sınırsız elmas hileli olarak veriyorum. Oyunun keyfini çıkarın.

ÖZELLİKLERİ

Sınırsız Para
Sınırsız Elmas

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten, Helikopter Saldırısı 3D v1.2.0 mod apk hileli dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir. İyi oyunlar dilerim.

En çok indirilen helikopter oyunu için tıkla

Helikopter Saldırısı 3D

Helikopter Saldırısı 3D

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.