Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

HellCopter 1.6.3 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir 2021

23.12.2020
536
A+
A-
HellCopter 1.6.3 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir 2021

44

 

HellCopter 1.6.3 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir 2021

HellCopter 1.6.3 Sınırsız Para Hileli olarak paylaşıyorum. Basit grafikler ve ilginç oynanışıyla tetikçi türünde güzel bir oyun. Oyunda, binanın birkaç katına siper kurup suçluları yok etmek için tehlikeli bir iş yapan nişancı polis karakterini canlandıracaksınız.
Her seviyede, binaların etrafında helikopterle hareket eden tüm haydutları vurmalısın. Çekimler ekrana dokunarak yapılacaktır. Mümkün olduğunca çabuk hareket etmelisin, böylece rakipler ateşe karşılık veremez. 
Ayrıca, çarpma anında patlayacak ve yakındaki tüm düşmanları ortadan kaldıracak kırmızı varil ve bomba senin işine yarayacak.
Yüzlerce silahı bu oyunda kullanabilirsiniz. Tabanca, revolver, av tüfeği, SMG ve keskin nişancı tüfeği kullanabilirsiniz. Her silah benzersizdir ve diğerlerinden farklı yeteneklere sahiptir. Hangisini savaşta kullanacağınıza karar vermek size kalmış. Ancak, hepsini toplamak en iyisidir.
Özelleştirme yapabilirsin. Bu oyunda kıyafetinizi de özelleştirebilirsiniz. Oyun size zaman zaman kıyafetleri değiştirme şansı veriyor. Onları dükkandan satın alın. Saçını, tişörtünü ve pantolonunu değiştirebilirsin.
ÖZELLİKLERİ
Hellcopter yeni bir 3D atış oyunu olarak güncellendi
Bir helikoptere bin ve tehlikeli görevlere çık.
Makineli tüfeğinizi hazırlayın, doldurun, nişan alın ve tetiği çekin.
Bu helikopter simülatörünü deneyin ve binayı işgal eden tüm suçluları yok edin.
Patlayıcılarla ateş edin ve sinematik çekimler yapın!
Sonsuz mermi sağlanır.
KURULUM
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “HellCopter-1.6.1-Mod” apk dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.
VİDEO OYUN TANITIM

DOSYA UPLOAD

? MOD APK İNDİR ?

DOSYA TC

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: HellCopter 1.6.3 Sınırsız Para Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.