Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Tap Tap Fish AbyssRium 1.56.0 Para Hileli Mod Apk

05.02.2023
279
A+
A-
Tap Tap Fish AbyssRium 1.56.0 Para Hileli Mod Apk

Tap Tap Fish AbyssRium 1.56.0 Para Hileli Mod Apk İndir

Yine güzel bir simülasyon oyunu daha getirdim. Tap Tap Fish Abyssrium Akvaryumda balık beslemeli bir oyun. Bakalım büyük bir akvaryum oluşturup içinde nekadar çok çeşitli balıklar besleyeceğiz.

Tap Tap Fish AbyssRium 1.56.0

Tap Tap Fish AbyssRium 1.56.0

 

OZELLIKLERI1

  • Para Hileli

 

OYNANIS

Tap Tap Fish oynuna girdiğimizde, yosunları ve mercanların yaşamasını sağlayacak inşaat için yıldıza ve deniz yaşamının Yaratıcısına hızla basarak, koralit yosunları ve mercanların etrafındaki inşaat için harcanması gereken puanları biriktirmeye başlayacağız. Oyunumuzu standart tıklamalarla oynayarak keyif alacağız. Bu güzel akvaryum oyununu denemek için aşağıdaki vermiş olduğum linkten para hileli MOD APK dosyasını ücretsiz olarak indirin.

NOT: Vermiş olduğum APK dosyasına entegre edilmiş oyunun OBB dosyası vardır. tek bir dosya ile oyunu yükleyip tüm izinleri vererek bitirin OBB kurulumu sistem tarafından yapılacaktır.

 

KURULUM1

  1. tap-tap-fish-1.56.0-mod.apk dosyasını indirin.
  2. Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.
  3. Oyuna girdiğinizde paranız sınırsız olacaktır.

 

Boyutu: 320MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

APKADMİN

👉 APK OBB İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 APK OBB İNDİR 👈

Tap Tap Fish AbyssRium 1.56.0 Para Hileli Mod Apk

Tap Tap Fish AbyssRium 1.56.0 Para Hileli Mod Apk

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.