Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Roblox Steep Steps Merdiven Hileli Script

02.02.2023
326
A+
A-
Roblox Steep Steps Merdiven Hileli Script

Roblox Steep Steps Merdiven Hileli Script İndir

Süper sayılacak yeni bir script kodlarını getirdim. Steep Steps oyununun dik adımlar komut dosyasını Hileli olarak sitemden ücretsiz indirebilirsiniz.

yeni gelen bu oyunumuzun özelliklerini görmek ve yeni script kodlarının keyfini çıkarmak için hileli script dosyasını indirip çalışan bir exploit ile deneyin.

Roblox oyunumuz için sizlere sitemde bulunan KRNL ve PideSploit linkini veriyorum TIKLA İNDİR

Roblox Steep Steps Merdiven Hileli Script

Roblox Steep Steps Merdiven Hileli Script

 

 

OZELLIKLERI1

  • Zıplama Gücü
  • Her zaman Merdiveni al
  • Sisi kaldırma
  • Lav ve buz çıkarma
  • ışınlanma
  • uçma

 

OYNANIS

Roblox Steep Steps oyununa girdiğinizde sonsuz merdiven seçeneğine erişecek ve oyunda bir daha asla Merdiveninizi kaybetmeyeceksiniz. Dağı her tamamladığınızda ve bir galibiyet elde ettiğinizde, merdiveniniz daha da altın olur.

 

KURULUM1

  1. Aşağıda vermiş olduğum linkten Roblox Steep Steps script.rar dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.
  2. Şimdi Roblox Steep Steps oyununu başlatıp exploit injectör çalıştırın, ardından size vermiş olduğum script kodlarını kopyalayıp injectör yapıştırın ve Yürüt / Enjekte Et düğmesine basın.

 

RAR

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Roblox Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

HILE

APKADMİN

👉 SCRIPT İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 SCRIPT İNDİR 👈

 

VIDEO OYUN TANITIM

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. 20bet dedi ki:

    Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.