Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9 °C
Hafif Yağmurlu

Roblox Pls Steal Robux Hileli Script İndir

07.02.2023
379
A+
A-
Roblox Pls Steal Robux Hileli Script İndir

Roblox Pls Steal Robux Hileli Script İndir

Roblox oyunlarında başarılı bir oyun çıkarmak, kazanmak, çiftlik büyütmek gibi özellikleri ile çok uğraştınız. Bugün vereceğim Pls Steal script kodlarını indirip güzelce ilerlemeye başlayın ve hedefiniz olan Robux için yarışın.

Verdiğim Pls Steal oyunumuzun özelliklerini görmek ve yeni script kodlarının keyfini çıkarmak için hileli script dosyasını indirip çalışan bir exploit ile deneyin.

Roblox oyunumuz için sizlere sitemde bulunan KRNL ve PideSploit linkini veriyorum TIKLA İNDİR

Roblox Pls Steal Robux Hileli Script İndir

Roblox Pls Steal Robux Hileli Script İndir

 

 

OZELLIKLERI1

  • Auto farm
  • Kupa

 

OYNANIS

Roblox Pls Steal oyununa girdiğinizde, hedeflediğiniz Robux bağışlarını kazanmak için rakiplerinize karşı savaştığınız bir simülatörüdür oyununda başarıya ulaşmak için mücadelenizi sürdürün.

 

KURULUM1

  1. Aşağıda vermiş olduğum linkten Roblox Pls Steal script.rar dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.
  2. Şimdi Roblox Pls Steal oyununu başlatıp exploit injectör çalıştırın, ardından size vermiş olduğum script kodlarını kopyalayıp injectöre yapıştırın ve Yürüt / Enjekte Et düğmesine basın.

 

RAR

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Roblox Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

HILE

APKADMİN

👉 SCRIPT İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 SCRIPT İNDİR 👈

 

VIDEO OYUN TANITIM

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.