Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Prison Escape Puzzle: Adventure v12.9 Alışveriş Hileli Mod Apk

05.02.2023
281
A+
A-
Prison Escape Puzzle: Adventure v12.9 Alışveriş Hileli Mod Apk

Prison Escape Puzzle: Adventure v12.9 Alışveriş Hileli Mod Apk İndir

Hapishane ve mahkumlu oyunları seven takipçilerim için bugün süper bir en son sürüm olan Prison Escape Puzzle bedava satın alma hileli MOD APK dosyasını paylaşıyorum. Oyunda kendinizi hapihanede mahkum olan bir karakteri canlandırıyorsunuz. Bu hapishane şehrin en uzak bir ıssız yerinde kurulmuş büyük ve gelişmiş bir araştırma enstitüsünün bir parçası gibi inşa edilmiştir. Sanırım hapishane muhtemelen insanların biyolojik deneyler için tutulduğu bir yer olmalı.

Prison Escape Puzzle

Prison Escape Puzzle

 

OZELLIKLERI1

  • Bedava Alışveriş Hileli

 

OYNANIS

OYNANIŞ

Prison Escape Puzzle: Adventure oyununa girdiğinizde oyun içinde yavaş yavaş ilerledikçe kendinizi gizli bir araştırma enstitüsü içinde buluyorsunuz. Buradan farklı ipuçları bularak çıkış yolunu bulmaya çalışacaksınız ama bu okadar da kolay olmayacak. Oyunumuzun en önemli oynanışı İşaretle ve Tıkla tarzıdır. Tüm oyun birinci şahıs bakış açısıyla izlenir ve onlarla etkileşime geçmek için öğeleri bulup onlara dokunmanız gerekiyor. Şimdi aşağıda vermiş olduğum Bedava alışveriş hileli MOD APK dosyasını ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz.

 

KURULUM1

  1. prison-escape-v12.9-mod.apk dosyasını indirin.
  2. Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.
  3. Oyuna girdiğinizde paranız sınırsız olacaktır.

 

Boyutu: 166MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 MOD APK İNDİR 👈

Prison Escape Puzzle: Adventure v12.9 Alışveriş Hileli Mod Apk

Prison Escape Puzzle: Adventure v12.9 Alışveriş Hileli Mod Apk

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.