Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Pocket Ants: Colony Simulator v0.0777 Tek Vuruş Hileli Mod Apk

03.02.2023
405
A+
A-
Pocket Ants: Colony Simulator v0.0777 Tek Vuruş Hileli Mod Apk

Pocket Ants: Colony Simulator v0.0777 Tek Vuruş Hileli Mod Apk İndir

Yeni bir karınca senaryosunu getirdim. Karınca oyunlarına ilginin fazla olması ve takipçilerimden bu yönde olumlu yorumlar almamdan dolayı sizlere Pocket Ants oyununun en son sürümünü Tek Vuruş hileli, Tanrı modu hileli ve bedava alış veriş hileli olarak MOD APK dosyasını paylaşıyorum.

Karıncaların biliyorsunuz emir aldığı en önemli liderleri ana kraliçelerinin olması, kraliçenin odasının nöbetçi karıncalar tarafından düzenli olarak korunması ve kraliçenin çalışmasına yardımcı olması için koloniye daha fazla işçi alımı yapılması gerekiyor. Zamanla üssünüzü, koloni için ihtiyaç duyduğunuz yükseltmeleri ve genişletmeyi elde etmek için daha fazla malzeme veya inşaat kaynağı alarak yeni odaları inşa edin.

Pocket Ants: Colony Simulator v0.0777

Pocket Ants: Colony Simulator v0.0777

 

OZELLIKLERI1

  • Tek atışta öldür
  • Tanrı Modu
  • Hız Hilesi
  • Yüksek Şans Oranı
  • Ücretsiz Mağaza (Savaş Jetonu, Dış Görünüm)
  • Dolu Yaratık Çubuğu Etkinliği (özelliği etkinleştirdikten sonra pvp oynamalısınız veya acorn bulmalısınız, o zaman aktivite çubuğunuz dolar)

 

OYNANIS

Pocket Ants oyununa girdiğinizde sayısız büyük doğal düşmana karşı güçlü bir karınca kolonisi kurmanız gerekecek. Amacınız kendinize birçok farklı unsurla yaratıcı bir karınca kolonisi inşa etmek ve yavaş yavaş doğanın zorluklarından kurtulmak olacaktır. Şimdi aşağıdaki vermiş olduğum en son sürüm Pocket Ants MOD APK dosyasını ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz.

 

KURULUM1

  1. Pocket-ants-v0.0777-mod.apk dosyasını indirin.
  2. Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.
  3. Oyuna girdiğinizde paranız sınırsız olacaktır.

 

Boyutu: 170MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 MOD APK İNDİR 👈

Pocket Ants: Colony Simulator v0.0777 Tek Vuruş Hileli Mod Apk

Pocket Ants: Colony Simulator v0.0777 Tek Vuruş Hileli Mod Apk

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.