Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Rüyada Kovalanmak Kaçmak Ne Anlama Gelir?

29.01.2023
441
A+
A-
Rüyada Kovalanmak Kaçmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kovalanmak Kaçmak Ne Anlama Gelir?

Bir insan rüyasında sürekli birileri tarafından kovalanıyor ve o kişiden koşarcasına kaçma hissine kapılıyorsa içinde kopan fırtınaları bir an önce dindirmesi gerekiyor. Aslında onu kovalayan bir başkası değil rüyayı gören kişinin ta kendisidir. Bilinmeyenleri bilmek, bilinenleri dışa vurmak bir beceri ister bu kişiden kaçma rüyaları aslında kişinin kendisinden kaçma hissine eşittir.

Bir başka anlamda bilinen veya bilinmeyen bir saldırgan tarafından kovalanmak tabiki korkutucu olabilir. Ve birçok insan bu tür rüyalar mutlaka görüyor. Peki kovalanma rüyaları, başta söylediğim gibi zihninizin içinde olup bitenler hakkında ne söylüyor? Hiç düşündünüz mü?

Genellikle bu tür rüyaların günlük yaşamınızda bir şeylerden kaçınmaya çalıştığınız anlamına gelebilir. Rüyada kovalanmanın kendi korkularınızdan veya arzularınızdan kaçma arzusunu gösterebileceğini öne sürüyor.

Böyle bir rüyanın ne anlama geldiğini anlamanın anahtarı, kısmen sizi takip eden kişinin kimliğine bağlıdır diye düşünüyorum.

Yada bir hayvandan, Kendinizden, tutkularınızdan ve diğer hislerinizden kaçıyorda olabilirsiniz.
Eğer sizi kovalayan tanımadığınız gizemli ve bilinmeyen bir kişi ise, bu bir çocukluk günlerinizi veya geçmiş bir travmayı temsil ediyor olabilir. Daha iyi rüyalar görmeniz dileği ile.

 

Diğer Rüya Tabirleri İçin TIKLAYINIZ

Rüyada Kovalanmak Kaçmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kovalanmak Kaçmak Ne Anlama Gelir?

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.