Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Rüyada Diş Düşürmek Ne Anlama Gelir?

28.01.2023
403
A+
A-
Rüyada Diş Düşürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Diş Düşürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyalar içimizdeki bilinmeyen sırları bize hissettiren hayali sinyallerdir. Ne zaman ne için kiminle olacağınızı bile rüyanızda görür ve hissedersiniz. Bu rüyalarımızı şimdi Dişlerimizi düşürdüğümüzde rüyalarımız ne anlama gelir bakalım?

Rüyamızda dişimizi düşürmenin birden fazla anlamı olabileceğini söyleyebilirim. Mesela bu olay sizin çekiciliğiniz veya görünümünüz hakkında endişelendiğiniz anlamınada gelebilir veya iletişim kurma yeteneğinizle ilgili endişelerinizi veya utanç verici bir şey söylemiş olabileceğinizden endişe ettiğinizi gösterebilir.

Bir örnek daha üzerinden devam edersek dişlerimiz ısırma, kesme,yırtma ve öğütme gibi bizim tüm beslenmelerimizede yardımcı olduğu için dişlerimizi güçlü olarakta tanımlayabiliriz. Şimdi bu dişlerimizi rüyamızda düşürdüğümüzde kişisel gücümüzü, kendi koruma yeteneğimizi kaybetmiş olabiliriz diye yorumlayabiliriz. Daha iyi rüyalar görmeniz dileği ile.

 

Diğer Rüya Tabirleri İçin TIKLAYINIZ

Rüyada Diş Düşürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Diş Düşürmek Ne Anlama Gelir?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.