Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Roblox Sword Slasher Kılıç Hileli Script

16.01.2023
421
A+
A-
Roblox Sword Slasher Kılıç Hileli Script

Roblox Sword Slasher Kılıç Hileli Script İndir

Bugün sizlere yine en güncel script kodlarını getirdim. Yeni kılıçlarınızın göğüslerini açarken ve karakterinizi yükseltmeye başlarken, 100 dalganın tamamında savaşarak eğik çizgi yapmaya çalışın. Uzaktayken ayrıntıları öğütmek için AFK modunu kullanabilirsiniz.

Roblox Sword Slasher bu oyunun özelliklerini görmek ve yeni script kodlarının keyfini çıkarmak için hileli script dosyasını indirip çalışan bir exploit ile deneyin.

Roblox oyunumuz için sizlere sitemde bulunan KRNL ve PideSploit linkini veriyorum TIKLA İNDİR

 

OZELLIKLERI1

  • Hızlı Saldırı
  • Çeteleri Getir
  • Otomatik İstatistikler

 

OYNANIS

Roblox Sword Slasher oyununa girdiğinizde tüm oyunculardan farklı güç toplayarak kılıçlarınızı yükseltmeye çalışın. Vereceğim bu script hileli kodları ile en kısa sürede gelişecek ve kılıçlarınızı yükseltebileceksiniz.

 

KURULUM1

  1. Aşağıda vermiş olduğum linkten Roblox Sword Slasher script.rar dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.
  2. Şimdi Roblox Sword Slasher oyununu başlatıp exploit injectör çalıştırın, ardından size vermiş olduğum script kodlarını kopyalayıp injectör yapıştırın ve Yürüt / Enjekte Et düğmesine basın.

 

RAR
RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Roblox Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

HILE

APKADMİN

👉 SCRIPT İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 SCRIPT İNDİR 👈

 

VIDEO OYUN TANITIM

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.