Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Roblox Bubble Gum Clicker Tıklama Hileli Script

21.01.2023
303
A+
A-
Roblox Bubble Gum Clicker Tıklama Hileli Script

Roblox Bubble Gum Clicker Tıklama Hileli Script İndir

Bugün Roblox oyunumuz için güzel bir senaryo çalışmasını getirdim. Bubble Gum Clicker oyununu Para, oto tıklama Hileli Script Kodları olarak okuokubil.com takipçilerim için ücretsiz olarak veriyorum. Verdiğim hileli script kodları sayesinde otomatik çiftlik, otomatik tıklama ve para hilesinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Roblox Bubble Gum Clicker oyununun özelliklerini görmek ve yeni script kodlarının keyfini çıkarmak için hileli script dosyasını indirip çalışan bir exploit ile deneyin.

Roblox Bubble Gum Clicker Oto Tıklama Script Hilesi

Roblox Bubble Gum Clicker Oto Tıklama Script Hilesi

Roblox oyunumuz için sizlere sitemde bulunan KRNL ve PideSploit linkini veriyorum TIKLA İNDİR

 

OZELLIKLERI1

  • Oto Tıklama
  • Otomatik Çiftlik
  • Yeni Yumurtalar
  • Para Hilesi

 

OYNANIS

Roblox Bubble Gum Clicker oyununa girdiğinizde gizemli adaları keşfedebilmek için sakızınızı çok büyük üfleyerek şişirin. Balonları üflemek için hızlı tıklama yapın.Şimdi aşağıdaki linkten ücretsiz olarak script dosyasını indirebilirsiniz.

 

 

KURULUM1

  1. Aşağıda vermiş olduğum linkten Roblox Bubble Gum Clicker script.rar dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.
  2. Şimdi Roblox Bubble Gum Clicker oyununu başlatıp exploit injectör çalıştırın, ardından size vermiş olduğum script kodlarını kopyalayıp injectör yapıştırın ve Yürüt / Enjekte Et düğmesine basın.

 

RAR

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Roblox Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

HILE

APKADMİN

👉 SCRIPT İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 SCRIPT İNDİR 👈

 

VIDEO OYUN TANITIM

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.