Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Pubg Mobile 2.4 Mermi İzi Hileli Config İndir

16.01.2023
1.044
A+
A-
Pubg Mobile 2.4 Mermi İzi Hileli Config İndir

Pubg Mobile 2.4 Mermi İzi Hileli Config İndir

Bugün sizlere Mermi İzi, files dosyasını veriyorum. Hasar artırıcı, Main Hesap Güvenli, 2 Kafa 2 Hs Mermi, gibi özellikli files dosyasını hemen indirip deneyebilirsiniz. Arkadaşlar hileyi deneyin eğer bir sorun varsa bu arkadaştan artık hile dosyası almayacağım. deneyemediğim için suistimale uğramak istemem. 3 Gün Sonra Türkiye deyim.

Pubg Mobile 2.4.0 için hazırlanmış Mermi İzi Hileli Config dosyasını yine hile dosyalarını beğendiğim bir arkadaşımdan alarak yurt dışından siteye ekliyorum. Bu dosyayı da deneme imkanım olmadı ama sağlam diyerek bilgi geldi arkadaşlar. Deneyen arkadaşların konu altındaki yorumlar bölümüne oyun dosyası hakkında düşündüklerini yazabilirler.

Kurulum adımlarını gerek açıklamalı olarak gerekse video anlatımı ile izleyebilir kolay bir kurulum elde edebilirsiniz.

BİLGİ: Tüm hile dosyalarını www.okuokubil.com adresinden indirebilirsiniz. Link olmayan konularım bir başka site tarafından çalınmış demektir.

NOT: Telefonunuza gerekli olan ve dosyalarınızı daha kolay indirip klasörlere yüklemenizi sağlayan ZARCHIVER uygulamasının son sürümünü sitemden yansa vermiş olduğum linke tıklayıp indirebilirsiniz ZARCHIVER İNDİR

 

OZELLIKLERI1

  • Mermi İzi
  • Hasar Artırıcı
  • Main Hesap Güvenli
  • 2 Kafa 2 Hs Mermi

 

OYNANIS

Pubg Mobile 2.4 Mermi İzi yeni config oyununa giriş yaptığınızda kendinizi Lobide buluyorsunuz. Orada herkes takımını görebiliyor 4 kişilik takımınızla beraber sizi uçak 100 kişi olarak alıp istediğiniz bölgeye veya sistemin sizi bırakmak istediği bölgeye indiriliyorsunuz. Önemli olan bu paraşüt ile indiğiniz ev, hangar gibi yerlerde kendinize hemen bir silah bulmanız olacak. Eğer silahı acil olarak bulamazsanız düşman sizi öldürecektir.

 

KURULUM1

  1. Vermiş olduğum linkten Pubg Mobile 2.4 Mermi İzi Config. rar dosyasını indirin ve içindeki files dosyasını aşağıdaki adımları takip ederek kurulumu tamamlayın.
  2. Android / data / com.tencent.ig içine yapıştırın.
  3. Tüm dosyalara uygula değiştir tıklayın ve kurulumu bitirin.

 

RAR

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Pubg Mobile Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

HILE

APKADMİN

👉 CONFIG İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 CONFIG İNDİR 👈

 

VIDEO OYUN TANITIM

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.