Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

MADFUT 23 v1.1.2 Bedava Tam Paket Hileli Mod Apk

29.01.2023
478
A+
A-
MADFUT 23 v1.1.2 Bedava Tam Paket Hileli Mod Apk

MADFUT 23 v1.1.2 Bedava Tam Paket Hileli Mod Apk İndir

Vereceğim oyun 2022 serisinden daha gelişmiş bir sürümü olan MADFUT 23 bu en son sürümü ile tam beklenen oyun olduğunu bir kez daha takipçilerine göstermiş oldu. MADFUT serisinin en yeni bölümü olan bu indireceğiniz bedava tam paket sizi yeterince tatmin edecektir.

Yepyeni Kariyer modundan yenilenen çevrimiçi çok oyunculuya kadar olan bu oyunu hemen aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz.

 

OZELLIKLERI1

  • Bedava Tam Paket

 

OYNANIS

Oyuna girdiğinizde bir takımın menajeri olarak başlıyorsunuz. Amacınız en iyi takımı kurmak ve en iyi oyuncular elde etmek olacak. Ama bu sadece yetenekli futbolcular bulmakla kalmayacak. En iyi performanslarını gösterebilmeleri için onları takım içine konumlandırmalısınız.

 

KURULUM1

  1. MADFUT23-v1.1.2.mod.apk dosyasını indirin.
  2. Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.
  3. Oyuna girdiğinizde paranız sınırsız olacaktır.

 

Boyutu: 108MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 MOD APK İNDİR 👈

MADFUT 23 v1.1.2 Bedava Tam Paket Hileli Mod Apk

MADFUT 23 v1.1.2 Bedava Tam Paket Hileli Mod Apk

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.