Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Dead Frontier 2 Dost Zombiler Hasar Hileli İndir

21.12.2022
389
A+
A-
Dead Frontier 2 Dost Zombiler Hasar Hileli İndir

Dead Frontier 2 Dost Zombiler + Hasar Hileli İndir

Yeni bir güncellemesi gelen güzel bir oyunu olan Dead Frontier 2 dozt zombiler, hasar hileli dosyasını paylaşıyorum. Oyunumuz diğer oyuncularla beraber erzak, kaynak toplamak ve ticaret yapmak için çalışacağınız bir nevi hayatta kalma oyunudur.

Dikkatli olmanız gereken çok noktalar var, bunların en önemlisi zombiler evet bu zombiler sizi kolayca öldürebilir veya yolunuza kesebilirler. Vereceğim hileler sayesinde tüm bu zombileri bertaraf edebileceksiniz. Dead Frontier hilemiz, daha fazla zombi öldürmenize ve xp toplamanıza yardımcı olacaktır.

 

OZELLIKLERI1

  • Dost Zombiler
  • Hasar Hileli

 

OYNANIS

Dead Frontier 2 oyununa girdiğinizde soygun yapacak, zombileri öldürecek, size verilen görevleri yerine getirerek veya sadece oyundaki oyuncu odaklı pazardan bir servet toplayarak karakterlerinin seviyesini yükseltebilirsiniz.

 

KURULUM1

  1. Vermiş olduğum linkten, Dead Frontier 2 rar dosyasını indirin.
  2. Rar içindeki Assembly-Csharp.dll dosyasını masa üstüne çıkarın.
  3. Ardından, C:\Program files (x86)\Steam \ steamapps \ common \ Dead Frontier 2 \ DeadFrontier2_Data \ Managed konumuna gidin.
  4. Şimdi, vermiş olduğum DLL dosyasını klasörün içine kopyalayıp yapıştırın.
  5. Steam’de Dead Frontier II oyununu başlatın.

 

RAR

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Trainer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

APKADMİN

👉 DLL İNDİR 👈

 

YEDEK LİNK

👉 DLL İNDİR 👈

 Dead Frontier 2 Dost Zombiler Hasar Hileli İndir


Dead Frontier 2 Dost Zombiler Hasar Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.