Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Pubg Mobile 2.3 Mega Hileli Config İndir

23.11.2022
2.483
A+
A-
Pubg Mobile 2.3 Mega Hileli Config İndir

Pubg Mobile 2.3 Mega Hileli Config 32 / 64 BIT İndir

 

Pubg Mobile 2.3.0 yeni sezon başladı okuokubil.com takipçileri yeni sezon hileli Pubg dosyalarını yine ücretsiz olarak indirip kullanacak.

Vereceğim hileli 2.3 Files dosyası Mega hileli olup yakın temas, İphone Hissi veren 90 Fps tüm sürümler için kullanılabilir.

Kurulum adımlarını gerek açıklamalı olarak gerekse video anlatımı ile izleyebilir kolay bir kurulum elde edebilir siniz. Ban yok deniliyor ama siz yinede dikkatli olunuz.

BİLGİ: Tüm hile dosyalarını www.okuokubil.com adresinden indirebilirsiniz. Link olmayan konularım bir başka site tarafından çalınmış demektir.

NOT: Telefonunuza gerekli olan ve dosyalarınızı daha kolay indirip klasörlere yüklemenizi sağlayan ZARCHIVER uygulamasının son sürümünü sitemden yansa vermiş olduğum linke tıklayıp indirebilirsiniz ZARCHIVER İNDİR

 

  • GL/KR/BGMİ/VNG/TW
  • Pubg Yeni Sezon: 2.3
  • Sürüm: 32 / 64 Bit

 

OZELLIKLERI1

  • 90 FPS Akıcı
  • Hızlı Joistik
  • Fast Render
  • Max Akıcı
  • Iphone Hissi
  • Düşük Ms
  • Yakın Temas
  • Aim Kitlenme

 

OYNANIS

Oyuna girdiğinizde sistem sizi uçakla haritadaki sizin seçtiğiniz bir bölge varsa oraya, eğer sisteme bırakırsanız sizi her hangi bir bölgeye 100 kişi olarak bırakıyor.

Paraşütle atladığınız bölgedeki evlere yada hangarlara girip acilen kendinize silah bulmanız gerekiyor. Eğer silahları acele edip bulamazsanız düşman sizi daha oyunun başında öldürmüş olur. Düşman tarafından vuruldunuz ve öldünüz hemen oyundan çıkmayın. Çağrı düğmeine basığ sizi kurtarması için ekip arkadaşlarınız tarafından tekrar dirilmeyi bekleyin.

 

KURULUM1

  1. Aşağıdaki vermiş olduğum linkteki rar dosyasını indirin.
  2. İçindeki Files dosyasını kopyalayın ve aşağıdaki adımları takip ederek kurulumu bitirin.
  3. Android / data / com.tencent.ig içine yapıştırın.

 

RAR

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Pubg Mobile Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

HILE

APKADMİN

👉 CONFIG İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 CONFIG İNDİR 👈

 

VIDEO OYUN TANITIM

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. malik dedi ki:

    we want esp hack safe 64 /32 bit

    1. Okuokubil dedi ki:

      Ok, Gelecek Malik

  2. Emre dedi ki:

    Abi 250 metre esp + 250 aim ne zaman gelir

    1. Okuokubil dedi ki:

      getireceğim inşallah