Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Pubg Mobile 2.2 Ultra OBB Magic Bullet 90 FPS

22.10.2022
1.968
A+
A-
Pubg Mobile 2.2 Ultra OBB Magic Bullet 90 FPS

Pubg Mobile 2.2 Ultra OBB Magic Bullet 90 FPS İndir

Pubg Mobile 2.2.0 Ultra OBB Sihirli mermi hileli, Aimbot ve silahların özellikelri ile dolu bu güzel çalışmayı deneyebilirsiniz.

Çalışmayı veren arkadaş ana hesap güvenli diyor ama siz yine de temkinli olun.

Kurulum adımlarını gerek açıklamalı olarak gerekse video anlatımı ile izleyebilir kolay bir kurulum elde edebilir siniz.

NOT: Tüm hile dosyalarını www.okuokubil.com adresinden indirebilirsiniz. Link olmayan konularım bir başka site tarafından çalınmış demektir.

BİLGİ: Telefonunuza gerekli olan ve dosyalarınızı daha kolay indirip klasörlere yüklemenizi sağlayan ZARCHIVER uygulamasının son sürümünü sitemden yansa vermiş olduğum linke tıklayıp indirebilirsiniz ZARCHIVER İNDİR

 

ÖZELLİKLERİ

-Sis (SMOKE) Etkisiz

-90 FPS

-Aimbot M416 1000%

-Less Recoil %40 M416

-Gelişmiş Nişan Yardımı

-Sihirli Mermi

-Global X32

-Ana Hesap Güvenli

 

KURULUM

Vermiş olduğum ultra-obb.rar dosyasını indirip içindeki obb dosyasını aşağıdaki adımları uygulayarak kurulumu tamamlayalım.

Android / obb / com.tencent.ig içine yapıştırın.

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Pubg Mobile Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

👉 ULTRA OBB İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 ULTRA OBB İNDİR 👈

VİDEO ANLATIMI

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.