Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Kendi Rüya Sembollerimizi Nasıl Okuyabiliriz?

07.10.2022
349
A+
A-
Kendi Rüya Sembollerimizi Nasıl Okuyabiliriz?

Kendi Rüya Sembollerimizi Nasıl Okuyabiliriz?

Rüyada gördüğümüz sembolik imgeler sahip oldukları görünen anlamların dışında daha derin bir duyguyu veya bir fikri işaret ediyor olabilirler. Bazen öyle semboller girer ki rüyalarımıza ne anlama geldiklerini merak etmekten kendimizi alamayız!

Kendi rüyalarımızı yorumlama yeteneği geliştirebilmemiz için öncelikle bunu niye yapmak istediğinizi irdeleyin. Eğer fal bakar gibi geleceği bilmek için yapıyorsanız hemen vaz geçin! Bence rüyalarımızı analiz etme gerekliliğimizin başında kendimiz hakkında saklı kalmış iç görüleri edinmek olmalıdır. Daha sonra zaten gelecek hakkında sağlıklı kararlar vermek ve hayatınızın idaresini elimize almak kendiliğinden gerçekleşecektir.

Rüya analizi yapabilmek çok kıymetli bir araç olabilir. Çok gizli kalmış duygularınızı ve sırlarınızı su yüzüne çıkarabilirsiniz. Unutmayalım rüyalarımızı bizden başka hiç kimse bizim kadar iyi yorumlayamaz, çünkü kendimizi ancak kendimiz irdeleyebiliriz. Bir rüya yorumu yaparken bir çok alternatif sunmaya çalışıyorum, sizler kendi karakteriniz ve etki-tepki mekanizmanızın çalışma sistemine göre uygun bir ifadeyi bulup, bu sembolün size neyi hatırlatmaya çalıştığını bulabilirsiniz.

Size elimden geldiğimce çeşitli sembol, anahtar kelime ve manalar ifade etmeye çalışıyorum, böylelikle sizin de bunlardan yola çıkarak kendi hayatınıza bir farklı gözle bakmanızı sağlamaya çalışıyorum. Bunların hiçbiri kesinlikle sizin hayatınızda olması gerekli görülen nihai yargılar değillerdir. Ancak şunu kesinlikle ifade edebilirim ki, bu yorumlarım sizlerin kendi rüyalarınızı tanımlamaya başlamanız da bir ilham kaynağı olacaktır.

Öncelikle, rüyanızda görüp hatırladığınız her bir ayrıntı kendine has bir önem taşımaktadır. Mutlaka diğer detaylarla birlikte yorumlamaya katılmalıdır. Her bir sembol bir duyguya, bir hatıraya veya bilinç altına işaret eder. Rüyada karakter, renk, his, koku, tat, hayvan veya rakam var mı hatırlamaya çalışılmalı, mümkünse not alınmalıdır. Çok önemsiz gibi görünen bir şey bile yüksek bir anlam taşıyabilir. Yazdığım rüya yorumlarını okuyarak, günlük hayatınızda olup bitenleri, tecrübelerinizi bir kez daha gözden geçirerek, kendi duygu durumunuzu da göz önünde bulundurarak en iyi sonuca varabilirsiniz.

Bol bol okuyarak ve pratik yaparak rüyalarınızda gördüğünüz her bir sembolü konuşturabilirsiniz. Rüyalarımızla arkadaş olabilirsek korkmamıza ve suya anlatmamıza gerek kalmaz!

Yeşer Eren

Diğer Rüya Tabirleri Bölümü İçin TIKLAYINIZ

 

Kendi Rüya Sembollerimizi Nasıl Okuyabiliriz?

Kendi Rüya Sembollerimizi Nasıl Okuyabiliriz?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.