Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Free Fire OB36 Mod Menu Aim Kill Hileli APK

21.10.2022
543
A+
A-
Free Fire OB36 Mod Menu Aim Kill Hileli APK

Free Fire OB36 Mod Menu Aim Kill Hileli APK İndir

Free Fire için en son çalışması olan güzel bir Mod Menü APK hileli dosyasını getirdim. Oyun hileli dosyamızı kullanabilmemiz için OBB klasöründe isim değişikliği yapacağız. Aşağıdaki adımları uygulayarak kolay bir kurulum elde edebilirsiniz.

Cihazınızdaki dosyalara daha çabuk ulaşabilmek ve hile dosyalarını bulmak için gerekli olan ZARCHIVER uygulamasını sitemden en son sürüm olarak TIKLA İNDİR

 

ÖZELLİKLERİ

-Esp Fire

-Esp Azul

-Esp Antena

-Speed Hilesi

-Headshot

-Aim Kill

-Teleport

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten, Godsteam-Darkxteam-mod.apk dosyasını indirelim.

Şimdi ZARCHİVER uygulaması ile dosyalara ulaşalım Sonrasında Android/obb klasöründeki com.dts.freefireth dosyasının sonuna 96 yazalım ve çıkalım.

Şimdi cihazımızda daha önce yüklü olan Free Fire oyunu silelim, vermiş olduğum APK yükleyelim ve tekrar obb klasörüne girip com.dts.freefireth96 yazdığımız 96’yı silelim.

Kurulum bitmiştir şimdi Godsteam-Darkxteam-mod.apk.apk hileli oyununun keyfini çıkaralım.

Diğer Free Fire Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

APKADMİN

👉 MOD MENÜ İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 MOD MENÜ İNDİR 👈

 

VİDEO ANLATIMI

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.