Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Yunan S-300 Açtı Türkiye Neden S-400 Açmasın

30.08.2022
1.129
A+
A-
Yunan S-300 Açtı Türkiye Neden S-400 Açmasın

Yunan S-300 Açtı Türkiye Neden S-400 Açmasın

Bugün 30 Ağustos zafer Bayramımızın 100.yılını tüm coşkuyla kutladık. Bu yazımı hazırlarken külliyede 30 Ağustos Zafer Bayramı konseri devam ediyordu. Öncesinde ise sayın Cumhur başkanımız bir konuşma yaptı. Yunanistan’ın uçaklarımız Nato görevini yaparken S-300 füze sistemi ile radar kilidini attığını bunun bir düşmanca davranış olduğunu tüm dünyaya bir kez daha duyurmuş oldu.

Şimdi ben soruyorum. Eğer Yunanistan Rus yapımı S-300 füze sistemini bir Nato ülkesi olarak, diğer bir Nato ülkesi olan Türkiye’ye bu düşmanca denilen hareketi nasıl yapabiliyor.

Peki Yunanistan bu Rus S-300 füzesini almış ve kullanıyorken neden Türkiye S-400 Füze sistemini aldığı için tüm Nato ülkeleri veryansın etti ve alamazsınız dedi.

Bal gibi de alırız, bal gibi de S-400 savunsa sistemini kullanabiliriz. Demek ki bize dost gibi görünen ama içten içe düşmanlık besleyen savunmamızın güçlenmesini istemeyen bazı ülkeler bu duruma karşı çıkıyor. Ve bizim iç siyasetteki bazı kişilerde bu ülkelerin bu tavrına onay veriyor. Allah akıl fikir versin. Ama bu millet bunu asla unutmayacaktır.

S-400 Türkiye’nin bir savunma ihtiyacıdır. Buna karşı çıkan kim varsa Türkiye’nin yok olmasını isteyen mahluklardır.

Eyyyyyyy Nato hadi bakalım şimdi merakla bekliyoruz, acaba S-300 Rus füzelerini Bir Nato ülkesinin Görevdeki uçaklarına kilit atmanın bedelini nasıl soracaksın. Soramaz isen alelen Yunanistan silahlı kuvvetlerini Türkiye’ye karşı kışkırttığını tüm dünya anlamış olacak.

Nato, Rus savunma sistemi S-300, Yunanistan, ABD, Türkiye S-400 denklemini çözeceğiz az kaldı.

Diğer Köşe Yazarı Konuları İçin TIKLAYIN

 

Yunan S-300 Açtı Türkiye Neden S-400 Açmasın

Yunan S-300 Açtı Türkiye Neden S-400 Açmasın

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Ömer dedi ki:

    Şimdi sıra bizde, bakalım radar nasi kitleniyormuş görecekler.. Kötü Yunan in son çırpınışları,tıpış tıpış adalar bize geri gelecek.!

    1. Okuokubil dedi ki:

      Aynen Doğru söylüyorsun Aziz dostum. değerli Yazarım