Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yılı Kutlu Olsun

29.08.2022
1.186
A+
A-
30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yılı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yılı Kutlu Olsun

Atatürk’ün başkomutanlığında yapıldığı için Başkomutanlık Meydan Muharebesi adıyla da bilinen Büyük Taarruz’un başarıyla sonuçlanmasından sonra Yunan orduları İzmir’e kadar takip edilmiş; 9 Eylül 1922’de İzmir’in kurtarılmasıyla Türk toprakları Yunan işgalinden kurtulmuştur.

Bugün 100. yılını kutlayacağımız 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm ülkemizin birlik ve beraberliğini daim etsin. Allah bir daha bu ülkemize yeni bir kurtuluş mücadelesi nasip etmesin. Savaşların ne kadar zor ve kan dökücü, yıkıcı olduğunu çevremizde olan kana susamışların başlattığı o hainlik kokan sinsi planlarının en yakınındaki bölgelerde bulunuyoruz. Konumumuz gereği savunma silahlarını almamız, üretmemiz içinde bulunduğumuz şartların bize getirdiği bir zorunluluktur. En iyisini yapmaya çalışacağız, daha da ilerleyeceğiz bugün S-400 Savunma silahına karşı çıkanların ülkesi için bir kaygısının olmadığı düşüncesindeyim. Oysaki bizi bir kaşık suda boğmak isteyen o kadar çok ….. ülkeler varki bunu görüyor ve biliyoruz.

100 yıl önce Başkumandan Mustafa Kemal Paşa “İSTİKBAL GÖKLERDEDİR” diyerek tehlikenin eninde sonunda geleceğini görmüştür. Huzur içinde yat paşam.

Diğer Türkiye Cumhuriyeti Konuları İçin TIKLAYINIZ

 

30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yılı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yılı Kutlu Olsun

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.