Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Rüyada Ölmek Ne Manadadır? 2022

24.07.2022
370
A+
A-
Rüyada Ölmek Ne Manadadır? 2022

Rüyada Ölmek Ne Manadadır? 2022

Rüyanızda öldüğünüzü görürseniz, gerçek hayatınızda sizden beklenenlerden ümitsiz bir şekilde kaçıyorsunuz şeklinde bir yorum yapabiliriz.

Hayatınızda ciddi bir stres faktörü mevcut olabilir, eş, iş, sevgili, hasta bir yakın, maddi bunalım…vb. Ya da yapmak zorunda olduğunuz bir takım yükümlülükler olabilir. Hasta bakmak, psikolojik rahatsızlığı olan bir yakın, ölümcül bir hastalık…Bundan başka acı veren bir ilişki içinde de olabilirsiniz.

Bunların hepsi size bir an ölümün huzur vereceği duygusunu çağırmış olabilir. Bu duygu da beklendik bir şekilde bu rüyada nefes bulmuş şeklinde bir yorum getirebiliriz. Bazen de rüyamızda ölmemiz fedakârlıklarımızın sembolü olabilirler.

Hep başkaları için bir şeyler yaptığımızın, kendi önceliklerimizi ise sonraya bıraktığımızın habercisi olabilirler.

Yeşer Eren

Diğer Rüya Tabirleri Bölümü İçin TIKLAYINIZ

 

Rüyada Ölmek Ne Manadadır?

Rüyada Ölmek Ne Manadadır?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.