Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Goose Goose Duck v2.06.01.01 Son Sürüm APK

31.07.2022
524
A+
A-
Goose Goose Duck v2.06.01.01 Son Sürüm APK

Goose Goose Duck v2.06.01.01 Son Sürüm APK İndir

Bu hafta oyunlar içinde popüler olan Goose Goose Duck son sürüm APK dosyasını paylaşıyorum. Oyuna girdiğinizde diğer düşmanlarla yüzleşebilmeniz için size verilen görevleri tamamlamanız gerekiyor.

Oyunda eğlenceli görevleri yapmak için sevimli kazlara dönüşeceksiniz. Oyun son derece gizlilik benzeri bir oynanışa sahip. Aramızda oyununu daha önce oynadıysanız, oyun kurallarını çok hızlı bir şekilde anlayabilir daha rahat oynayabilirsiniz.

Goose Goose Duck v2.06.01.01 Son Sürüm APK

Goose Goose Duck v2.06.01.01 Son Sürüm APK

 

KURULUM

NOT: Bu oyunumuzu kurmak için sizlere aşağıda sitemde bulunan XAPK yükleyici linkini vereceğim oradan xapk indirip vermiş olduğum APK oyun dosyasını yükleyebilirsiniz.

İlkönce Sitemden XAPK installeri apk dosyasını indirip kurun.

Şimdi aşağıda vermiş olduğum Goose Goose Duck-2.06.01.01 xapk dosyasını indirelim.

Yüklediğimiz uygulamayı açalım karşınıza telefonunuzda yüklü olan dosyalar gelir. Listede olan Goose_Goose_Duck_2.06.01.01.xapk üzerine tıklayalım ve yükleyelim. Artık kurulum bitti şimdi oyuna giriş yapabilirsiniz. Oyuna girişte mail adresi şifre olan yerin üzerindeki Google kısmına tıklayıp giriş yapın.

Goose Goose Duck-2.06.01.01

Google İle Giriş Yapın

Boyutu: 430MB

Diğer Goose Goose Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

👉 GOOSE XAPK İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 XAPK YÜKLEYİCİ İNDİR 👈

 

VİDEO XAPK İLE YÜKLEME ANLATIMI

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.