Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Free Fire 1.90.1 Esp Aim Hileli APK + OBB İndir

02.07.2022
879
A+
A-
Free Fire 1.90.1 Esp Aim Hileli APK + OBB İndir

Free Fire 1.90.1 Esp Aim Hileli APK + OBB İndir

Bugün sizlere Free Fire oyunumuzun MOD MENÜ esp ve Aim hileli APK dosyasını OBB dosyası ile birlikte veriyorum. Güzel bir çalışma olmuş ve denemenizi tavsiye ederim.

Aşağıda vereceğim APK ve OBB dosyalarını indirip kurulum adımlarını açıklamada okuyarak veya kurulum videosunu izleyerek uygulayabilirsiniz.

BİLGİ: Hile dosyalarınızı daha kolay kurmanız için telefonunuza gerekli olan ZARCHIVER uygulamasını sitemden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. TIKLA İNDİR

 

ÖZELLİKLERİ

-Esp Distance

-Esp CountNearby

-Esp CountV2

-Esp Tre

ve diğer özellikleri için APK dosyasını indirin.

 

KURULUM

 

1.Kurulum:  Telefonunuzdaki Free Fire oyununu tamamen silip tekrar benim vermiş olduğum APK dosyasını ve OBB dosyasını kurup deneyebilirsiniz. Yada sadece APK silip aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

 

2. Kurulum: Öncelikle vermiş olduğum hileli APK dosyamızı kurmadan önce OBB dosyasının ismini değiştireceğiz.

Android / obb / içindeki com.dts.freefireth dosyasını sonuna 12 koyalım tamam deyip çıkalım.

Cihazınızdaki bulunan eski Free Fire APK oyununu silin.

Şimdi size vermiş olduğum hileli APK dosyasını yükleyin.

Tekrar Android / obb gidip com.dts.freefireth12 yazdığınız 12’yi silin yani dosyayı eski haline getirin ve çıkın. Artık oyuna girebilirsiniz.

Diğer Free Fire Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

👉 APK İNDİR 👈

APKADMİN

👉 OBB İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 OBB İNDİR 👈

VİDEO ANLATIMI

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.