Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

Evinizdeki Kara Büyü Belirtilerine Dikkat Edin

31.07.2022
1.146
A+
A-
Evinizdeki Kara Büyü Belirtilerine Dikkat Edin

Evinizdeki Kara Büyü Belirtilerine Dikkat Edin

Kara büyü ile ilgili sitemde bazı konulara değindim ve nasıl yapıldığı, bunun sonucunda kara büyü sonuçları ne olmuştur meraklısı olan okuyucularımın ilgisini çekip okuduklarından eminim.

Kara büyüyü şöyle kısa bir tarifini yaparak konuya geçiş yapmak isterim. Doğa üstü güçlerin, yine doğa üstü güçleri olanlar tarafından kötü amaçla kullanılması ve birini fiziksel, zihinsel veya finansal olarak kullanmak için kötü niyetli uygulamalar yapmak olarak açıklayabilirim.

Peki bu kara büyü karşı tarafa nasıl yapılarak etki altında bırakılıyor? Kara büyü ile etkilenecek kişinin saçı, kıyafetinin bir parçası, fotoğrafı, yada gözlerine odaklanarak yapılabilir.

Aslında bu büyüden etkilenen insanların çoğu burçlara odaklanmış hayatının burçlarla yönlendirildiğine inanan, zayıf burçları olan veya burçlarda gezegenlerin zararlı konumları olan kişiler ve zayıf auraları olan insanlarda kara büyünün etkisi daha kolay olmaktadır.

Belirtilerine gelince, uyku bozukluğu, sürekli bir kalabalık ve kavgada bulunmak, yüksekten düşmek, tedirgin olarak gece yarısı uyanmak, kabus gibi kötü rüyalar görmek, baş ağrısı ve eksantrik davranışlar bunların belirtileri olabilir.

Ev ahalisinin hepsinde aşağıdaki belirtilere rastlanılıyormu?

Sık sık iş değiştirme, evinizde aniden kırılan bardak ve tabaklar, özellikle tencere kapağının sebepsiz yere elinizde tutarken kırılması, bir mutsuzluk duygusu, sürekli bir konu anlatırken sebepsiz yere kavga çıkması, para bakımından zora girmeniz gibi daha birçok şeyler sayabilirim.

Eğer bu saydıklarım hanenizde mevcut ise muhtemelen bir kara büyü çalışmalarına maruz kalmış olabilirsiniz.

Şimdi sizi ve ailenizi kara büyüden korumak için size bazı astrolojik çözümler önereceğim.

Amavasya gecesi: Dünya ay yüzeyini güneşten tamamen kapattığında Amavasya, ay tamamen güneşe maruz kaldığında Purnima olur. İşte siz bugün bu işi bitireceksiniz.

Siyah bir iplik alın şimdi ipe eşit mesafede yedi düğüm atalım. Ardından kuru kırmızı biberin üzerine biraz yağ sürüp küçük bir kumaşa saralım ve bu kumaşı biberle birlikte dışarıda yakın. Siyah İpliği de sağ ayak bileğinize takabilirsiniz.

Unutmayın auranız sizi negatif enerjilerden koruyabilecek bir kalkandır. Bunu her zaman aklınızda bulundurun.

Diğer Kara Büyü Konularını Okumak İçin TIKLAYINIZ

 

Evinizdeki Kara Büyü Belirtilerine Dikkat

Evinizdeki Kara Büyü Belirtilerine Dikkat

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.