Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Pubg Mobile BGMI 2.0 Version 22 Mayıs’ta Çıkıyor

02.05.2022
883
A+
A-
Pubg Mobile BGMI 2.0 Version 22 Mayıs’ta Çıkıyor

Pubg Mobile BGMI 2.0 Version 22 Mayıs 2022 Tarihinde Çıkıyor

Pubg Mobile Sürüm 2.0 Yama Notu olarak paylaştığım makalemde 22 mayıs 2022 tarihinde Tencent ve Krafton Company PlayerUnknown’s Battlegrounds Resmi olarak Sürüm 2.0 güncellemesini yayınlayacak. Bu güncelleme, binlerce özellik ve etkinlikle geleceği için oyunun kurallarını değiştiren bir güncelleme olacak.

Pubg Mobile BGMI Sürüm 2.0 Güncellemesi Yayın Tarihi
PUBG Mobile BGMI VERSION 2.0 güncellemesi 11 Mayıs 2022’de yayınlanacak. Yayında bir tarih değişikliği olursa, sizi Telegram sayfamda bilgilendireceğim, bu yüzden Telegram sayfama katılmalısınız.

Harita Güncellemeleri: Livik Resmi Versiyonu: – PUBG Mobile’daki Livik 2.0 haritasında, oyuncuların haritanın keyfini çıkarması ve keşfetmesi için birkaç alan olacak. Farklı mimariler ve düzenler gibi yeni temalı alanlarla oyuncular, taktiklerini veya stratejilerini önceden değiştirecek ve kazanmak için mevcut araziden yararlanacak.

-Yeni Araç ALL-Terrain UTV
-Yeni Gelişmiş Tedarik Bölgesi
-Yeni Ganimet Kutusu
-Livik’te Eklenen Zipline
-Yeni Berry Hunt Tesisi
-Futbol Mücadelesi

Diğer Pubg Mobile Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

👉 BGMI 2.0 İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 BGMI 2.0 İNDİR 👈

 

Pubg Mobile BGMI 2.0 Version 22 Mayıs’ta Çıkıyor

Pubg Mobile BGMI 2.0 Version 22 Mayıs’ta Çıkıyor

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.