Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Assassins Creed Brotherhood 1.03 Hileli +34 Trainer İndir

05.05.2022
613
A+
A-
Assassins Creed Brotherhood 1.03 Hileli +34 Trainer İndir

Assassins Creed Brotherhood 1.03 Mega Menü Hileli +34 Trainer İndir

Bugün vereceğim güncel Assassins Creed Brotherhood Trainer hile dosyamızın özellikleri süper dolu ve gerçekten oynadığınızda heyecan duyacak, keyif alacaksınız. Özelliklerin ne işe yaradığını okumadan oyuna başlamayın.

NOT: [TR] Eğiticiyi çalıştırmak için .NET 6.0 Desktop Runtime x86 gereklidir! Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

Güvenlik açığı: sonsuz sağlık, büyük yüksekliklerden düşmeler güvenlidir.
Sınırsız para: varsayılan olarak para miktarı 100.000’e ayarlanmıştır, azalmaz. Bu değeri değiştirmek istiyorsanız, maviye döndüğünde içinde ok bulunan daireye tıklayın. Etkisini görmek için para harcamanız gerekir.

Sınırsız İlaçlar: İlaç sayısı her zaman 15’tir.

Sınırsız mermi: mermi sayısı her zaman 10’dur.

Sınırsız fırlatma bıçakları: fırlatma bıçaklarının sayısı her zaman 25’tir. Fonksiyon devre dışı bırakıldıktan sonra bıçak sayısı sıfırlanabilir.

Sınırsız Arbalet Cıvataları: Arbalet cıvatalarının sayısı her zaman 25’tir.
Sınırsız Zehir: Gönderilen dart ve zehirli bıçak için zehir miktarı her zaman 15’tir.

Sınırsız paraşütler: paraşüt sayısı her zaman 15’tir.

Sınırsız sis bombaları: sis bombalarının sayısı her zaman 3’tür.

Ücretsiz ekipman satın alma: işlev etkinleştirildiğinde mağazalarda bulunan herhangi bir ekipmanı satın almak için para gerekmez, ayrıca tüccarların görevlerini tamamlamadan özel ekipman satın alabilirsiniz.

Notoriety Yok: Maksimum ününüz varsa, etkisini görmek için bir haberciye rüşvet vermeniz veya bir yetkiliyi öldürmeniz gerekir. Bu özelliği etkinleştirirseniz, “Maksimum Şöhret” özelliğini otomatik olarak devre dışı bırakır.

Görünmezlik: Düşmanlar sizi asla göremez.

Geri Sayım Sayacını Durdur: Görevlerde, casuslukta, isteğe bağlı zamanlı seviye mücadelelerinde ve sanal öğrenmede geri sayım sayacını bir dakikalığına durdurur ve dondurur.

Hızlı Hareket Hızı: Varsayılan hareket hızı 1.75 olarak ayarlanmıştır. Bu değeri değiştirmek istiyorsanız, maviye döndüğünde içinde ok bulunan daireye tıklayın.

Yüksek Atlama: Varsayılan atlama yüksekliği 7.00 olarak ayarlanmıştır. Bu değeri değiştirmek istiyorsanız, maviye döndüğünde içinde ok bulunan daireye tıklayın. Bazen bir çıkıntıdan atlarsanız atlama hata verebilir.
Düşmanların Düşük Sağlığı: Herhangi bir düşmanı öldürmek için bir veya iki vuruş yeterlidir.

Saat: günün saatini değiştirmek için kaydırma çubuğunda istediğiniz saati seçin ve kısayol tuşuna basın. “Geçerli saati durdur” işleviyle birlikte kullanılabilir .

Geçerli Günün Saatini Durdur: Günün geçerli saatini durdurur. “Günün Saati” işleviyle birlikte kullanılabilir .

Rapid Assassin Level Up: Etkisini görmek için, deneyim eklemek istediğiniz suikastçıyı herhangi bir göreve göndermeniz gerekir, görevi tamamladıktan sonra kendisine 3.500 deneyim puanı verilecektir. Görevlere birkaç suikastçı gönderebilirsiniz.

Sonsuz Suikastçı Beceri Puanı: Suikastçı Beceri Puanı sayısı her zaman 1’dir.

Sözleşmelerin hızlı tamamlanması: her sözleşmenin süresi beş saniyeye ayarlanmıştır. İşlev, halihazırda çalışan sözleşmelerde çalışmaz.
Sözleşmelerin yüksek başarı olasılığı: her sözleşmenin başarı olasılığı her zaman %100’dür. İşlev, halihazırda çalışan sözleşmelerde çalışmaz.

Koleksiyonları göster: Roma haritasında ve Romulus mezarlarında hazineler, Borgia bayrakları vb. gibi henüz toplanmamış koleksiyonların yerini gösterir.

Hızlı Şövalye Hareket Hızı: Herhangi bir şövalyenin varsayılan hareket hızı 2.25 olarak ayarlanmıştır. Bu değeri değiştirmek istiyorsanız, maviye döndüğünde içinde ok bulunan daireye tıklayın.

Kronometre virt durdurun. Antrenman: sanal antrenmanın kronometresini (geri sayım sayacı ile karıştırılmamalıdır) 15 saniye boyunca durdurur ve dondurur.

Desync alın: anında senkronizasyonunuz bozulacak ve en yakın kontrol noktasında yükleneceksiniz. Işınlandıktan sonra bir nesnenin içinde veya haritanın altında kalırsanız kullanışlıdır.

Işınla İşaretçiye: Varsayılan yüksekliği 60,00 olan haritadaki özel bir işaretçiye ışınlanır. Bu değeri değiştirmek istiyorsanız, maviye döndüğünde içinde ok bulunan daireye tıklayın. Harita modundayken teleport kullanılması tavsiye edilir. Teleport suda çalışmıyor ! Işınlandıktan sonra bir nesnenin içinde veya haritanın altında kalırsanız, “Get desync” işlevini kullanabilirsiniz , anında senkronizasyonunuz bozulur ve en yakın kontrol noktasına yüklenirsiniz.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum Assassin’s Creed Brotherhood Trainer.rar dosyasını indirelim ve dosya içeriğini masa üstüne çıkaralım.

Önce oyunu açalım ardından, Exe.hile dosyasını yönetici olarak çalıştıralım.

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Trainer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

👉 windowsdesktop-runtime-6.0.3-win-x86 👈

APKADMİN

👉 TRAINER İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 TRAINER İNDİR 👈

 

Assassins Creed Brotherhood 1.03 Hileli +34 Trainer İndir

Assassins Creed Brotherhood 1.03 Hileli +34 Trainer İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.