Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Goose Goose Duck v1.11.01 Orijinal XApk Yeni

13.04.2022
598
A+
A-
Goose Goose Duck v1.11.01 Orijinal XApk Yeni

Goose Goose Duck v1.11.01 Orijinal XApk Yeni İndir

Kaz, Ördek oyunu son sürüm xapk dosyasını paylaşıyorum. Seveceğinizi umduğum bu ördek ve kaz oyununu çok seveceksiniz.

Goose Goose Duck, oyununa girdiğinizde diğer düşmanlarınızla karşılaşacaksınız ve size verilen görevleri tamamlamaya çalışacaksınız.

Oyunumuz aklımızı kullanma yönünde bizi yönlendiryor, çok strateji geliştirmeli ve ince planlar yapmalısınız.

kısacası kaz veya ördek fraksiyonuna katılıyorsunuz. Bir odada yaklaşık 15 oyuncu vardır, arkadaşlarınızı özel odalara davet edebilir veya katılmak için topluluk odaları bulabiliyorsunuz. Kaz grubunun görevi, gemiyi onarmak ve hayatta kalmak veya tüm sahtekarları (ördek) ortadan kaldırmak için oy kullanmaktır.

Goose Goose Duck v1.11.01 Orijinal XApk

Goose Goose Duck v1.11.01 Orijinal XApk

Ördek grubu ise tüm kazları karıştırmaktan, öldürmekten ve gemiyi tamir etmelerini engellemekten sorumludur. Ördekler, kazlar grubunu yok etmede kolaylık sağlamak için saklanma, kılık değiştirme gibi özel becerilere sahiptir.

Oyun biraz Among Us tarzı şeklindedir denemenizi tavsiye ederim.

KURULUM

NOT: Bu oyunumuzu kurmak için sizlere aşağıda sitemde bulunan XAPK yükleyici linkini vereceğim oradan xapk indirip vermiş olduğum APK oyun dosyasını yükleyebilirsiniz.

İlkönce Sitemden XAPK installeri apk dosyasını indirip kurun.

Şimdi aşağıda vermiş olduğum Goose Goose Duck-1.11.0.xapk dosyasını indirelim.

Yüklediğimiz uygulamayı açalım karşınıza telefonunuzda yüklü olan dosyalar gelir. Listede olan Goose_Goose_Duck_1.08.01.xapk üzerine tıklayalım ve yükleyelim.  Artık kurulum bitti şimdi oyuna giriş yapabilirsiniz.

Boyutu: 405MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

👉 GOOSE DUCK İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 GOOSE DUCK İNDİR 👈

OKUOKUBİL SİTEMDEN XAPK YÜKLEYİCİ İNDİR

👉 XAPK YÜKLEYİCİ İNDİR 👈

VİDEO XAPK DOSYASI KURULUMU

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.