Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dragon Ball Legends v1.4.0 Yüksek Hasar Hileli Mod Apk

05.04.2022
399
A+
A-
Dragon Ball Legends v1.4.0 Yüksek Hasar Hileli Mod Apk

Dragon Ball Legends v1.4.0 Yüksek Hasar Hileli Mod Apk İndir

Yeni güncellemesi gelen süper bir oyun olan Dragon Ball’daki en destansı dövüş oyununda kahraman olmak istemez misiniz?

Dünyanın dört bir yerinden gelen diğer oyunculara karşı savaşmak için tüm karakterlerin kilidi açılmış Dragon Ball Legends Mod APK’sını yüksek hasar hileli olarak getirdim. Şimdi indirip bu güzel oyunun yeni sürüm özelliklerinin keyfini çıkarın.

Oyunumuzun bir özelliği de karakterlerinizin ekrana koyduğunuz kartlardaki komutlarla savaşacağı olmasıdır. Bakalım kartları doğru açabilecek misiniz?

Kısaca biraz oyundan bahsedersem hemen hatırlayacaksınızdır. Oyun Bandai’nin One Piece: Bounty Rush oyununa benziyor. Oyunda Dragon Ball’da bir karakter olacak, maceralara katılacak ve diğer oyuncularla savaşacaksınız.

Tüm oyun hile dosyalarını www.okuokubil.com sitemden indirebilirsiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Yüksek Hasar

-Tüm kilitler Açık

 

KURULUM

Dragon_Ball_Legends_v4.1.0.mod.apk dosyamızı indirip kuralım. Sizden verileri indirmeniz için seçenekelr verir kuruluma devam edin. veri indirimi bitince  oyuna giriş yapabilirsiniz.

Boyutu: 82.4MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

MOD APK İNDİR ?

 

Dragon Ball Legends v1.4.0 Yüksek Hasar Hileli Mod Apk

Dragon Ball Legends v1.4.0 Yüksek Hasar Hileli Mod Apk

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.