Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Among Us v2022.4.19 Kilitler Açık Hileli Mod Apk

29.04.2022
1.439
A+
A-
Among Us v2022.4.19 Kilitler Açık Hileli Mod Apk

Among Us v2022.4.19 Kilitler Açık Hileli Mod Apk İndir

Among Us bir süredir ara vermiş olduğum uzaylı oyunumuza gelen son sürüm güncel hileli MOD APK dosyasını kilitler açık hileli olarak paylaşıyorum.

Aramızda oyununun oynanışı bildiğiniz gibi çok kolaydır ve her oyuncunun işlevini bildiği ve seviyeyi kazanmak için üzerine düşeni en iyi şekilde yapmaya çalıştığı kurt adam oyunundan esinlenerek günümüze uyarlanmıştır.

Among Us v2022.4.19

Among Us v2022.4.19

Kısaca mürettebat arkadaşlarının oyunda topladıkları ipuçlarıyla gemideki tüm Sahtekarları yok etmesi gerekecek. Aynı zamanda Crewmate, Impostor ile aynı sayıya indirilirse, bu oyunda zafer haliyle katillerin lehine olacak. Bakalım bu son sürüm hileli oyunu beğenecek misiniz?

 

ÖZELLİKLERİ

-Tüm Kilitler Açık

 

KURULUM

Vermiş olduğum hileli MOD’u yüklemeden önce lütfen Google Play’de Among Us oyununu bulun ve 5 saniye sonra Yükle’ye tıklayın, arkasından indirmeyi durdurun ve hileli indirdiğiniz MOD’u yükleyip oyunu başlatın.

Diğer Among Us Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 MOD APK İNDİR 👈

 

Among Us v2022.4.19 Kilitler Açık Hileli Mod Apk

Among Us v2022.4.19 Kilitler Açık Hileli Mod Apk

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.