Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Valorant ESP Pinguu.dll + FaceInjector Hileli

18.03.2022
2.097
A+
A-
Valorant ESP Pinguu.dll + FaceInjector Hileli

Valorant ESP Pinguu.dll + FaceInjector Hileli İndir 2022

Bugün sizlere Valorant ESP, Aim Key, Aim Fov Draw Fov, Smoot gibi özellikleri bulunan çok güzel bir çalışma dosyası getirdim. Dosyamızın içinde pinguu.dll hile dosyamız bulunuyor ve bunu injector ile kullanacağınız için birde ayriyeten sizlere Faceinjector vereceğim.

Injector kullanımını az çok biliyoruz açıklamada kurulum adımlarını yazacağım.

Tüm oyun hile dosyalarını www.okuokubil.com sitemden indirebilirsiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Nişan Robotu

-ESP

-Anahtar Hedef

-Amaç Fov

-Fov çizYyumuşak

-Geri Tepme Kontrolü

Ve dahası.

NOT: Hile dosyasını ve Injectoru indirirken Antivirüs programınız kapalı olsun. Bu tür dosyalar üçüncü part yazılım olduğu için Antivirüs programı hile olarak algılayıp dosyayı siler. Risk her zaman kullanıcıya aittir.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten pinguu.rar dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.

Şimdi oyunu açalım ardından faceinjectoru çalıştıralım ve indirmiş olduğunuz dll. dosyasını oyuna injectleyelim. INSERT tuşu menüyü açar.

RAR PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Valorant Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

PINGUU.DLL İNDİR ?

YEDEK LİNK

? INJECTOR İNDİR ?

 

Valorant ESP Pinguu.dll + FaceInjector Hileli

Valorant ESP Pinguu.dll + FaceInjector Hileli

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.