Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

This Is the Police 1.1.3.5 Para Hieli Mod Apk

25.03.2022
506
A+
A-
This Is the Police 1.1.3.5 Para Hieli Mod Apk

This Is the Police 1.1.3.5 Para Hieli Mod Apk OBB

This Is the Police, Interactive police simulator, değişik ve ilginç bir oyun dosyasını getirdim. Benzersiz bir su şehrinde geçen süper gizemli ve adrenalin dolu bir strateji oyunu arıyorsanız sakın bu oyunu denemeden bu sayfadan çıkmayın.

Amacınız kısaca şerif rolüne girerek suç soruşturma görevlerini yerine getireceksiniz. Amansız bir takip, mücadele ve serüven sizi bekliyor.

 

This Is the Police 1.1.3.5 Para Hieli Mod Apk OBB

This Is the Police 1.1.3.5 Para Hieli Mod Apk OBB

Nasıl Oynanır?

Suç örgütlerine veya gangsterlere karşı mücadele etmek için onlarla konuşun veya eylemlerini izleyin soruşturmaları çözün ve yeterli kanıt toplayarak suçlu olduklarını kanıtlayın.

Göreviniz, polis departmanının en üst basamaklarında olmak ve acil durumlara müdahale etmek, Belediye Binası’nı korumak ve insanların huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak ve günlük görevlerinizi tamamlamaktır.
Vereceğiniz tüm kararlarınız oyunun sonucunu ve Jack Boyd’un kaderini etkileyecektir, bu yüzden suçluları bulmalı gizli bilgileri açığa çıkarmalı ve onlarla nasıl başa çıkacağınızı kanıtlayın.

Tüm oyun hile dosyalarını www.okuokubil.com sitemden indirebilirsiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Oyun dosyasını sizlere kurulumda kolaylık olması için tek dosya halinde veriyorum OBB dosyası APK içine entekre edilmiştir.

This-Is-the-Police-v1.1.3.5-mod_Installer.apk dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Boyutu:647MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

MOD APK İNDİR ?

 

This Is the Police 1.1.3.5 Para Hieli Mod Apk OBB

This Is the Police 1.1.3.5 Para Hieli Mod Apk OBB

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.