Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Shelter War 1.11125.15 Tanrı Modu Hileli Apk

20.03.2022
751
A+
A-
Shelter War 1.11125.15 Tanrı Modu Hileli Apk

Shelter War 1.11125.15 Hız Hilesi Tanrı Modu Mod Apk İndir

Bir süper oyunun daha güncellemesi geldi ve hemen sizlerle paylaşıyorum. Shelter War Mod APK, yani tanrı modu hileli heyecan verici bir hayatta kalma aksiyon dolu bir oyunu indirmeye hazır mısınız?

Shelter War

Shelter War

Bu oyunumuzun kısa hikayesi Shelter War, zombi istilasından korunmaya çalışan insanların kendilerine bir sığınak yapması ile başlıyor.

Sığınak normalden çok daha iyi şartlarda yaşayabileceğiniz bir türde inşa etmeye çalıştığınız ve tüm insanları dünyadaki tehlike geçene kadar burada tutacağınız bir eviniz olacak.

Şimdi tüm insanları sığınağa çağır.

Tüm oyun hile dosyalarını www.okuokubil.com sitemden indirebilirsiniz.

ÖZELLİKLERİ

-Hız Hilesi

-Tanrı Modu

 

KURULUM

Shelter-War-v1.11125.15_mod1-Installer.apk dosyamızı indirelim sistemin verileri indirmesine izin verip kurulumu tamamlayalım.

Kolay kurulum yapabilmeniz için OBB dosyası APK içine entegre edilmiştir.

Boyutu:103.5MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

MOD APK İNDİR ?

 

Shelter War 1.11125.15 Tanrı Modu Hileli Mod Apk

Shelter War 1.11125.15 Tanrı Modu Hileli Mod Apk

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.