Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Free Fire Red Bunny Injector Görünmez Hileli

03.03.2022
667
A+
A-
Free Fire Red Bunny Injector Görünmez Hileli

Free Fire Red Bunny Injector Görünmez Hileli

Bugün çok güzel bir Free Fire Red Bunny Injector, Kırmızı tavşan İnjectorü getirdim. Görünmez ve diğer özellikleri ile süper bir injector APK dosyasını aşağıdan ücretsiz olarak indirin.

Okuokubil.com sitemi takip edenler en güncel hileli oyunlardan haberdar oluyor ve süresi geçmeden dosyaları deneme şansları oluyor.

Vereceğim Free Fire İnjector.APK dosyası sadece indirip seçenekleri aktif edeceğiniz ve oyuna giriş yapacağınız bir uygulamadır. ANDROID 11 kullanıcıları, injectoru kurduktan sonra silecekleri bir dosyayı videonun sonunda izleyebilirler.

 

ÖZELLİKLERİ

-Otomatik Kafadan Vuruş
-Yağma Yeri
-Tavşan Paketi
-Oyuncu-UÇ
-Görünmez Otomat
-Hız Hilesi
-Tüm Gövdeyi Düzelt
-ESP Mavi
-Tüm Silah Konumu
-Rapor Sil
-%100 Antiban
-Yasak Yok
-Görünmez

 

KURULUM

ZR9injector.APK dosyamızı indirip kuralım ve seçenekleri işaretleyerek yine aynı injector içindeki Free fire tıklayarak oyuna giriş yapalım.

ANDROID 11 kullanıcıları injectorü kurduktan sonra aşağıdaki adımları takip ederek android dosyasını silin.

Android / data / com.dts.freefireth / files / contentcahe / compulsory içindeki Android dosyasını silin ve oyuna giriş yapın.

Diğer Free Fire Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

? INJECTOR İNDİR ?

YEDEK LİNK

? INJECTOR İNDİR ?

VİDEO ANLATIMI

https://youtu.be/klLVSTIIQmY

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.