Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Specimen Zero 1.1.1 b34 Kaçış Yolu Mod Apk 2022

27.02.2022
592
A+
A-
Specimen Zero 1.1.1 b34 Kaçış Yolu Mod Apk 2022

Specimen Zero 1.1.1 b34 Kaçış Yolu Mod Apk 2022

Specimen Zero, Çok oyunculu korku oyunu yani Türkçe adı numune sıfır olarak bilinen korku oyunlarının en korkunç olanı diyebilirim.

Oyundaki rolünüz olan ana karakter çok uzun bir süre önce terkedilmiş bir binada uyanır ve senaryo böylelikle başlamış olur.

Binadan kaçmanın bulmacalarla dolu parçalarını bulun ve sessiz bir şekilde canavara yakalanmadan kaçış yolunu bulmaya bakın. Ama çok dikkatli olun ve ses çıkarmayın, çünkü canavar seslere karşı çok hassas.

Specimen Zero oyununu sizlere MOD APK yani ücretsiz alışveriş hileli olarak veriyorum. Bu hileli dosya sayesinde oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, çok oyunculu modda farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Specimen Zero 1.1.1 b34

Specimen Zero 1.1.1 b34

 

ÖZELLİKLERİ

-Ücretsiz Alışveriş

-Çoklu Mod

 

KURULUM

Specimen Zero 1.1.1 b34-mod.apk dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Boyutu: 143MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO OYUN TANITIM

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.