Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Ice Scream 6 v1.0.1 Mod Menü Can Hileli 2 Dosya

06.02.2022
1.078
A+
A-
Ice Scream 6 v1.0.1 Mod Menü Can Hileli 2 Dosya

Ice Scream 6 v1.0.1 Mod Menü + Can Hileli 2 Dosya İndir

Bugün sizlere Ice Scream 6 oyununun iki ayrı çalışmasını 2 MOD APK dosyası vererek paylaşıyorum. Yani MOD MENÜ olarak kullanmak isteyenler ve Can hileli olarak oynamak isteyenler istedikleri linkten dosyayı indirip deneyebilir.

Ice Scream 6 Granny ve korkunç öğretmen tarzı korku oyunları benzeri olan bu son sürüm oyunu denemeniz lazım. Güzel bir gerilim ve korku dolu bir gün yaşamak istiyorsanız indirin.

Oyun bildiğimiz bulmacaları çözerek, yeni karakterleri ve hatta daha tehlikeli düşmanları bizimle karşı karşıya getirecek. Başı dertte olan küçük çocukların imdadına siz yetişin ve onları bulundukları bu korkunç evden kurtarın.

Ice Scream 6 oyununu MOD APK ve MOD MENÜLÜ olarak veriyorum birinde sınırsız can hileli, sınırsız mermi hileli diğerinde ESP ve Uçma hileli olarak deneyebilirsiniz.

 

Ice Scream 6 v1.0.1 Mod Menü

Ice Scream 6 v1.0.1 Mod Menü

 

ÖZELLİKLERİ

-MOD MENÜ (Esp, Uçma)

-NORMAL (Can Hileli, Mermi Hileli)

 

KURULUM

Her iki linkten hangi oyunu oynamak istiyorsanız indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

NOT: MOD MENÜ oyun içinde sol tarafta üstte menü bulunuyor menüden istediğinizi seçebilir videoyu izleyerek daha kolay yapabilirsiniz.

Boyutu: 173.3MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

 

APKADMİN

? CAN HİLELİ İNDİR ?

APKADMİN

? MOD MENÜ İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.