Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Dragon City 22.0.3 Orijinal Ejderha Şehri Mod APK

23.02.2022
492
A+
A-
Dragon City 22.0.3 Orijinal Ejderha Şehri Mod APK

Dragon City 22.0.3 Orijinal Ejderha Şehri Mod APK İndir

Sevilen ve popülerliğini hiç bırakmayan Dragon City 22.0.3 MOD APK orijinal olarak güncellenmiştir. Oyunu orijinal olarak oynayıp keyfini çıkarabilirsiniz.

Güncellenen ejderha oyununda ustalaşmaya ve değişik cinste olan sevimli, ateş püskürten ejderha yaratmaya ve onu geliştirip büyütmeye hazır mısınız? Bu renkli simülatör oyunu sizi sevimli ejderhaların yaşadığı inanılmaz fantastik dünyaya götürecek. Başlangıç olarak, ejderhaların sizi kabul etmesi ve tanıması için bir labirent testinden geçmeniz gerekiyor.

Ejderhanızı istediğiniz gibi eğitin, sonrasında, şehrinizi inşa edin ve dünyanın en iyi Ejderha Ustası olarak arkadaşlarınıza hava atın.

 

Dragon City 22.0.3

Dragon City 22.0.3

 

KURULUM

Dragon-city-mod.apk dosyamızı indirip kuraım ve oyuna giriş yapalım.
Boyutu: 138MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Dragon City 22.0.3

Dragon City 22.0.3

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.