Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Assassin’s Creed Valhalla Türkçe Yama Kurma Sorunları

27.02.2022
820
A+
A-
Assassin’s Creed Valhalla Türkçe Yama Kurma Sorunları

Assassin’s Creed Valhalla Türkçe Yama Kurma Sorunları

Bugün dosya kurulum sırasındaki hata almaların neden olduğu problemleri ve takip edeceğimiz adımların ne kadar önemli olduğu ve bunların önce dikkatlice kurulum bölümünde açıklanan kurulum talimatını izlemek ve uygulanması hakkındaki düşüncelerimi yazacağım.

Bu kuracağımız dosyalar konu başlığında geçen Assassin’s Creed Valhalla da olabilir bir başka oyun dosyası da olabilir. Önemli olan dosya kurulum yoluna dikkat etmemizdir.

Ama en çok şikayet gelen Türkçe yama kurulum adımlarındaki Assassin’s Creed Valhalla Türkçe yama kurulumunda sorun yaşandığını görüyorum.

Paylaştığım oyunun ilk önce başlığı sonrasında oyun açıklaması, özellikleri ve alt tarafında da KURULUM bölümü bulunur. Lütfen amacınız sadece dosya linkini tıklayıp indirip sayfayı kapatmak olmasın.

Talimat adımları çok önemlidir bazı dosyalar farklı kurulum ister Mesela Trainer hilelerinde exe.dosyası kurulumu farklı, CT.dosyası kurulumu farklıdır ama her ikisi de Trainer hilesi olarak geçmektedir.

Şimdi konumuz olan ve en çok hata aldığınızı belirttiğiniz Assassin’s Creed Valhalla Türkçe yama kurulumunda ne gibi sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz ona bir bakalım. Ama önce düzgün bir kurulum nasıl olmalıdır onu görelim.

Önce oynadığınız oyun orijinal değilse sürümünün kaç olduğunu öğrenip bu oyununuza göre uygun Türkçe yamayı indirmeniz gerekir.

-Şimdi sürümünüz doğru diyelim ve başlayalım.

-Ubisoft connect üzerinden dosya doğrulaması yapalım içimiz rahat etsin.

-Sitemden indirdiğiniz Türkçe yama exe dosyasını oyunun kurulu olduğu dizine atalım.

-Arkasında Türkçe yama exe’sini Yönetici olarak açarak kuruluma başlayalım.

Burada dikkat edin. Kurulum olurken açılan cmd’yi kesinlikle kapatmayın ve bitti yazısını görene kadar bekleyip kurulumun tamamlanmasını bekleyin.

Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ve artık Türkçe yamalı olarak oyunun keyfini sonuna kadar çıkarın.

Aksini düşünelim ve kurulum olmadı diyelim.

Kurulumu doğru yaptık ama yine de oyunumuz Türkçe olmadı veya ana hikaye Türkçe oldu dlcler olmadı gibi sorunlarla karşılaştık ne yapalım?

– Eğer oyununuzu Epic Games üzerinden indirdiyseniz oyununuzu kaldırıp Ubisoft Connect üzerinden indirmeniz gerekiyor.

– doğru yaptığınıza eminsiniz ama hala sorununuz devam ediyorsa oyununuzu Ubisoft Connect üzerinden doğrulayın ve masa üstüne “okubil” isminde bir klasör açın.

– Oyunun dosya konumunda bulunan aşağıda vermiş olduğum belgeleri masa üstüne açtığınız “okubil” klasörünün içine atın.

DataPC.forge
DataPC_207_dlc_patch_01.forge
DataPC_20_dlc_patch_01.forge

– Türkçe yama exesinide “okubil” klasörünün içine atalım ve Türkçe yama exesini yönetici olarak çalıştırıp kurulum bitene kadar bekleyelim ve açılan hiç bir ekranı kapatmayalım.

– Türkçe yama kurulumunu bitirdikten sonra “okubil” klasöründeki belgeleri oyunumuzun kurulu olduğu klasöre atalım ve artık oyunumuzun keyfini çıkartalım.

Diğer Trainer Hileleri İçin TIKLAYIN

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.