Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Assassin’s Creed Valhalla +DLC 1.4.2 Türkçe Yama

05.02.2022
1.079
A+
A-
Assassin’s Creed Valhalla +DLC 1.4.2 Türkçe Yama

Assassin’s Creed Valhalla +DLC 1.4.2 Türkçe Yama Kurulumu İndir

Türkçe yama oyun dosyamızda bu kez güncellenen sürümü ile en çok popülerliğini koruyan oyunlardan olan Assasin’s Creed Valhalla oyununun Türkçe çalışmasını getirdim.

Yepyeni bir Assasin’s Creed oyunu olan Valhalla, Odyssey’den iki yıl sonra karşımıza çıkmış ve diğer iki oyundan daha büyük ses getirerek zirveye oturmuştur.

Bugün Assassin’s Creed Valhalla’yı indireceğiniz bu yama ile Türkçe olarak oynayıp oyunun keyfini sonuna kadar çıkaracaksınız. www.okuokubil.com sitemden tüm dosyaları ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Çalışmada emeği geçen Gameolog.net’e teşekkür ederim.

 

ÖZELLİKLERİ

-Türkçe Yama

-DLC

 

KURULUM

İlk önce ubisoft launcher üzerinden dosya doğrulatması yapabilirsiniz. Sonrasında ise indirdiğiniz ACV_TR142DLC12.exe dosyasını direk oyunun kurulu olduğu yere kopyalayın ve kurulumunu yapın.

RAR PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Türkçe Yama Dosyaları İçin TIKLAYIN

 

Assassin’s Creed Valhalla +DLC 1.4.2

Assassin’s Creed Valhalla +DLC 1.4.2

APKADMİN

? TÜRKÇE YAMA İNDİR ?

YEDEK LİNK

? TÜRKÇE YAMA İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.