Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Tails of Iron Türkçe Yama Çıktı + Kurulum 202

16.01.2022
1.102
A+
A-
Tails of Iron Türkçe Yama Çıktı + Kurulum 202

Tails of Iron Türkçe Yama Çıktı + Kurulum İndir 2022

Bugün sizlere yine popüler olan bir oyunun Türkçe çeviri dosyasını paylaşıyorum. Tails of Iron can çıkaran vahşi savaşların patlak verdiği efsanevi bir RYO oyunudur.

Amacınız hanedanın varisi Regi olarak tahtını geri almak için müthiş bir maceraya atılacaksınız. Çekici ama tehlikeli bir dünyayı keşfedip, aslan yürekli ekibinizle kurbağa klanının sonunu getirin.

 

Tails of Iron

Tails of Iron

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum TailsofIron_TR_138592 rar dosyasını indirip içindeki dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.

Dosya içindeki TailsofIron_TR_138592.exe’yi direk oyunun kurulu olduğu yere kopyalayın ve kurulum yapıp oyunun Türkçe olarak keyfini çıkarın.

RAR PASSWORD: okuokubil.com

 

Kaynak: Gameolog

 

Diğer Trainer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Tails of Iron

Tails of Iron

APKADMİN

? TÜRKÇE YAMA İNDİR ?

YEDEK LİNK

? TÜRKÇE YAMA İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.