Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Tactical Monsters Rumble Arena 1.19.20 Hasar Hileli Mod Apk

30.01.2022
518
A+
A-
Tactical Monsters Rumble Arena 1.19.20 Hasar Hileli Mod Apk

Tactical Monsters Rumble Arena 1.19.20 Hasar Hileli Mod Apk İndir

Canavar savaşında hangi canavar kazanacak. Hiç merak ediyor musunuz? Tactical Monsters Rumble Arena sizi canavarların olduğu topluluğa götürecek ve bu oyunu bir müddet unutamayacaksınız.

Bir sonraki sürüm heyecanını beraber bekleyeceğiz. Arenamız birçok türdeki canavarlara dolu ve bu canavarlar birbirleri le karşılaşmayı çok arzuluyorlar.

Oyuna girip ilerlediğinizde sadece her canavarın durumu ve düşmanla karşı karşıya kaldıklarında sahip oldukları gücün nasıl gösterileceğini göreceksiniz.

Arena yani olduğumuz yer, canavarların satranç tahtası üzerinde birbirleriyle savaşacakları alandır. Her canavar galip gelmenin planını yapar ve hamlesini ona göre düzenler.

tüm oyun dosyalarını www.okuokubil.com sitemden orijinal olarak ücretsiz indirebilirsiniz. Konu çalan sitelere rağbet etmeyiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Hasar çarpanı

-Savunma çarpanı

-Maksimum saldırı menzili

-Yüksek Doge

 

KURULUM

tactical-monsters-v1.19.20-mod.apk dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Boyutu:146MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Tactical Monsters Rumble Arena 1.19.20 Hasar Hileli Mod Apk

Tactical Monsters Rumble Arena 1.19.20

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.