Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Standoff 2 v0.18.1 Mega Menü Mod Apk + OBB

19.01.2022
976
A+
A-
Standoff 2 v0.18.1 Mega Menü Mod Apk + OBB

Standoff 2 v0.18.1 Mega Menü Mod Apk + OBB İndir

Standoff 2 oyununu son sürümünü denemeyen kalmasın. Bu oyunu verip şifre için insanları yokuşa sürenler var. Arkadaşlar aşağıdaki 1.22 GB civarındaki APK + OBB entegreli kurulumu kolay olan son sürüm Standoff 2 mega menü MOD APK dosyasını şimdi indirin ve oyunu son sürüm mod menüsünü deneyin.

Standoff 2, sizi teröristler ve özel kuvvetler arasındaki savaşların tam ortasına göntüren birinci şahıs nişancı oyunudur.

Yaklaşma modunda sizin ateş etme, bomba atma ve bıçak kullanma yeteneklerinizi ortaya çıkaracağınız, oldukça tanıdık bir savaş alanına gidin ve savaşın amansız dakikalarının adrenalini yaşayın.

Oyunumuzda kullanacağımız süper silahlar, Cephanelik tabancalar, otomatik tüfekler, pompalı tüfekler, hafif makineli tüfekler ve diğer ateşli silahlardan oluşmaktadır. Ayrıca savaşta, çeşitli bonus ve avantajlara sahip olacaksınız.

BİLGİ: Bazı sahtekarlar okuokubil.com sitemin konularını BOT kullanarak otomatik olarak konuyu kendi sitelerine aktarıyorlar. Lütfen konunun orijinal halini OKUOKUBİL.COM‘dan okuyup dosyaları indiriniz. OKUOKUBİL.COM, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için gece gündüz tüm konularda ve oyunlarda çalışmaktadır.

 

MOD MENÜ

-Chams
-ESP Çizgisi
-Renk Kırmızı
-Renk Yeşil
-Renk Mavi

 

KURULUM

com.axlebolt.standoff2 obb dosyasını indirip Android / obb içine atın

sonrasında standoff-2-v0.18.1.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Nasıl giriş yapılır?

Oyuna girişte hangi hesap ile giriş yapacağınız yazıyor. Google hesabınızı seçin ve giriş yapın.

APK BOYUTU: 80.7MB

OBB BOYUTU: 1.2GB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Standoff 2 v0.18.1

Standoff 2 v0.18.1

APKADMİN

? APK İNDİR ?

APKADMİN

? OBB İNDİR ?

YEDEK LİNK

? APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? OBB İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.