Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Soccer Star 21 Football Cards 1.7.1 Mod Apk Data

15.01.2022
592
A+
A-
Soccer Star 21 Football Cards 1.7.1 Mod Apk Data

Soccer Star 2021 Football Cards 1.7.1 Mod Apk Data

Soccer Star 2021 Football Cards, oyunumuzda, oyunu kendi sitilinize göre oynama ve oyuncularınızın performanslarını artırmak için kartları kullanma avantajına sahipsiniz.

Gerçekçi bir profesyonel futbolcu nasıl yaşamını sürdürüyorsa aynısını burada da göreceğiz, örneğin aldıkları araba modellerini yaşam tarzlarını kıyafet değişimlerini oturacakları evleri bahçeleri her şeyi onlar için düzenleyebilirsiniz.

Oyuna kalan süreler içinde fiziksel hazırlıklar ve futbol kramponları, futbol menajerleri gibi futbol kartları alarak kazanma şansınızı artırabilirsiniz.

NOT: Oyunu denedim süper bir oyun. İstediğiniz futbolcuyu seçip iim verin ve onun üzerinden golleri atarak zafere koşun.

Reklam izlemeden ücretsiz öğeler alabiliyorsunuz. Ama gelen reklam görüntülemeler arasında 10 saniye kadar bekliyorsunuz.

 

Soccer Star 21

Soccer Star 21

KURULUM

soccerstar2021footballcards.mod.apk dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım. Apk yüklemeye başladığınızda otomatik olarak ön belleği kendisi izin isteyerek yükleyecek.

Boyutu:202.8MB

 

Diğer Futbol Maç Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Soccer Star 21 Football Cards

Soccer Star 21 Football Cards

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. özkan dedi ki:

    tek kelime ile harika teşekkür ederim bulamıyordum

    1. Okuokubil dedi ki:

      Ben teşekkür ederim