Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26 °C
Parçalı Bulutlu

Ruhlar Neden gece Çıkar? Ruh İle Olan Bağlantım

20.01.2022
1.263
A+
A-
Ruhlar Neden gece Çıkar? Ruh İle Olan Bağlantım

Ruhlar Neden gece Çıkar? Ruh İle Olan Bağlantım

Anılarım bölümünde bir arkadaşımın yaşadığı gizemli bir ruh ile karşılaşmasını OKUOKUBİL.COM olarak sizlerle paylaşıyorum. Eğer sizin de bir paylaşılacak anınız var ise lütfen okuokubil.com adresine mail atarak paylaşımını sağlayabilirsiniz.

Günlerden sanırım çarşambayı perşembeye bağlayan bir geceydi. Güzel bir dizi izliyordum ve çok dalmışım, dışarıdan boğuk bir ses duyar gibi oldum ve pür dikkat sesi dinlemeye başladım. Dışarıdan bir erkek sesi geliyordu. Ani bir refleks ile dışarıya fırladım. Etraf çok karanlık ve çok sessizdi. Biraz ileride duran hafif şişman bir gölge görürgibi oldum ve seslendim “kimsiniz” yavaşça bana doğru dönüp sus işareti yaptı. Yaklaştığımda komşum olduğunu tanıdığım Şerafettin’i karşımda buldum.

Bana sen sesleri duydun mu? dedi ”evet ama benim duyduğum ses senden gelmişti” diye cevap verdim. ”Hayır” dedi benden değil bu sesler yaklaşık dört gündür aynı yerden geliyor ve bana bir şeyler görünüyor diye mırıldandı.

İçim ürpermişti kim olabilir diye düşünürken gerçekten ilerideki kamyonun arasından bir gölge süzülerek bizim bahçenin duvarlarından geçti gitti.

Bir ışık yanıltması mıydı? Bilmiyorum ama o gece Şerafettin ve ben bir şeyler görmüştük. Gölgesini gördük ama arkadaşım ses de duymuştu. Peki ruhlar ses çıkartabiliyor muydu? Bu sorumun cevabını hiçbir zaman alamadım. Kime anlattıysam ya bir hırsız ya bir hayvan ya da bir karanlıktaki göz yanılmasıdır dediler geçtiler.

Bu olayın arkasından tam iki hafta geçti. Yağmurlu bir gün mesaiden dönüyordum. Aynı yerde aynı duvarı yine geçen bir gölge gördüğümde artık şaşırmamıştım. Emindim gerçekten bir gölgenin duvardan geçtiğini gördüm. Ani bir gök gürültüsü ardından gelen şimşek çakması bahçeyi aydınlattığında kafamda oluşan tüm soruların birden aydınlandığını ve cevabını bulduğumu an ve an yaşadım. Çakan şimşek aydınlatmasında gördüğüm, beyaz bir insana benzeyen şekli hala unutamıyorum. Evet ruhlara inanıyorum, hayallere inanıyorum, öldükten sonra dirilmeye inanıyorum. Allah’ın ve meleklerin bize ne kadar yakın olduğuna inanıyorum. Tek merak ettiğim benim onu görmemle birlikte o da beni görmüş müydü? Şimdi bu soru ile yaşıyorum.

Diğer Anılarım Konuları İçin TIKLAYINIZ

 

Ruhlar Neden gece Çıkar? Ruh İle Olan Bağlantım

Ruhlar Neden gece Çıkar?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.