Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Hafif Yağmurlu

Real Driving School v1.5.26 Para Hileli Mod Apk

18.01.2022
540
A+
A-
Real Driving School v1.5.26 Para Hileli Mod Apk

Real Driving School v1.5.26 Para Hileli Mod Apk İndir

Sizlere bugün son sürüm olan, yüksek kaliteli bir park simülatörü veriyorum. Real Driving School. Oyunumuza başlamadan önce beğendiğiniz bir arabayı seçin ve sonra oyun sizi büyük bir otoparka doğru götürecek.

Gerçek bir araba koltuğuna oturmuş gibi hissedeceksiniz. Dikiz aynaları, otomatik vites, kornası, direksiyonu ile bayılacağınız bir sistemle donatılmış son model arabanızın keyfini çıkarın.

Arabanızın kontrolünü kısa yol düğmeleriyle yönünü kontrol edebilirsiniz. Ardından, dikiz aynasını kontrol edin ve bu araç için uygun elektrik seviyelerini ayarlayın. En önemli işinize yarayacak bilgiyi veriyorum. Hareket etme sürecinde oyunun gerekliliklerini yerine getirir ve aracınıza zarar vermezseniz XP ve para kazanırsınız.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Real Driving School v1.5.26.mod apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın. Yükleme yaparken sizden verileri yüklemek için izin isteyecek.

Boyutu: 338.8MB

 

Diğer Car Parking Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Real Driving School v1.5.26

Real Driving School v1.5.26

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.