Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Monster Legends v12.6 Altın Hileli Mod Apk

20.01.2022
378
A+
A-
Monster Legends v12.6 Altın Hileli Mod Apk

Monster Legends v12.6 Sınırsız Altın Hileli Mod Apk İndir

Yine güzel bir oyunun son sürüm altın hileli mücevher hileli ve yemek hileli dosyasını veriyorum. Oyunda güçlü ve destansı canavarları yetiştirip besleyin ve eğitin, bu noktada savaş gücünüzü toplayın çünkü karşınızdaki canavarlar çok akıllı ve güçlü.

Monster Legends, oyunda özellikle toplama, eğitim ve dövüş gibi kriterleri belirli etkinliklere sahip canavarlar için bir sistem oluşturuyor.

Monster Legends oyununu sizlere MOD APK yani altın hileli mücevher hileli ve yemek hileli olarak veriyorum. Bu heyecanlı oyunu ücretiz olarak indirip deneyebilirsiniz.

Not: Orijinal APK V12.6, Hileli Mod APK v12.4.2 sürümüdür. İsteyen ORİJİNAL apk indirsin, İsteyen HİLELİ indirsin. Aşağıda her iki dosyayı da ekliyorum.

NOT: Bazı sahtekarlar okuokubil.com sitemin konularını BOT kullanarak otomatik olarak konuyu kendi sitelerine aktarıyorlar. Lütfen konunun orijinal halini OKUOKUBİL.COM‘dan okuyup dosyaları indiriniz. OKUOKUBİL.COM, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için gece gündüz tüm konularda ve oyunlarda çalışmaktadır.

ÖZELLİKLERİ

-Altın Hileli

-Mücevher Hileli

-Yemek Hileli

 

KURULUM

Monster_Legends_v12_4_2_mod.apk dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Boyutu: 112.9MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Monster Legends v12.6

Monster Legends v12.6

APKADMİN

? ORİJİNAL V12.6 İNDİR ?

YEDEK LİNK

? HİLELİ APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.