Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

FarmVille 2: Country Escape v19.1.7547 Anahtar Hileli Mod Apk

28.01.2022
535
A+
A-
FarmVille 2: Country Escape v19.1.7547 Anahtar Hileli Mod Apk

FarmVille 2: Country Escape v19.1.7547 Anahtar Hileli Mod Apk İndir

FarmVille 2 Mod Apk hileli anahtar, alışveriş, çiftlik ve iş oyunlarını seven takipçilerim için güncel sürümü gelen oyun dosyasını paylaşıyorum.

Oyundaki amacınız rolünü aldığınız karakterinizin, arazi üzerine kuracağı çiftliğe yardımcı olmak tarlayı ekip biçmek ve ürünleri satarak her şeyi geliştirmek olacak.

FarmVille 2 oyununuz sizlere MOD APK yani Sınırsız hile anahtarlı olarak veriyorum. Böylece çiftliğinizi kolayca ekip biçebilir, tarla hasat süresini, süt hayvanlarını ve inşaat tamamlama sürelerini hızlandırabilirsiniz.

BİLGİ: Bazı sahtekarlar okuokubil.com sitemin konularını BOT kullanarak otomatik olarak konuyu kendi sitelerine aktarıyorlar. Lütfen konunun orijinal halini OKUOKUBİL.COM‘dan okuyup dosyaları indiriniz. OKUOKUBİL.COM, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için gece gündüz tüm konularda ve oyunlarda çalışmaktadır.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Anahtar

 

KURULUM

FarmVille_2_Country_Escape_v19.1.7547.mod.apk dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Boyutu: 143MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

FarmVille 2: Country Escape v19.1.7547

FarmVille 2: Country Escape v19.1.7547

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.