Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Dark Days 2.0.4 Sınırsız Para Hileli Mod Apk

02.01.2022
602
A+
A-
Dark Days 2.0.4 Sınırsız Para Hileli Mod Apk

Dark Days 2.0.4 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

Zombi oyunları 2021 yılının popülerlik sıralamasına girmeyi başardı. Gerçekten adrenalin yükselmesi ve oyundaki gizemli yerler oyuncuları bu oyuna cezbetti. Bugün güncellemesi gelen, Dark Days: Zombie Survival MOD APK (Sınırsız Para) hileli oyunun dosyasını paylaşıyorum.

Bu vermiş olduğum sınırsız para hilesi, ileride hayatta kalmak için savaşta daha güçlü olmanıza yardımcı olacak ve daha üstün hale geleceksiniz.

Hayatta kalma oyunları arasındaki bir popüler oyunda bence PUBG Mobile oyunu diyebilirim.

Bu oyunumuzun diğer hayatta kalma oyunları arasında büyük bir fark var. O fark artık dünyada yaşayan insanların neredeyse sonu gelecek, çünkü öyle bir salgın oldu ki tüm insanlar yaşayan ölülere dönüştüler. Siz bu oyunda bir kahraman olarak dünyayı bu zor durumdan kurtaracak hayatta kalan diğer insanlara yardım edeceksiniz.

 

Dark Days 2.0.4

Dark Days 2.0.4

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Dark_Days_v2.0.4_Mod_Installer.apk dosyamızı indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Dosya kurulumunda sizden veri izni isteyecek verin. Veri yüklemesini otomatik olarak sistem yapıyor kısa bir süre bekliyoruz ve yükleme tamamlanınca oyuna giriş yapıyoruz.

 

Veri İzni

Veri İzni

 

Boyutu: 566.3MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Dark Days 2.0.4

Dark Days 2.0.4

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.