Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Tank Stars v1.6.2 Sınırsız Para Hileli Mod Apk

13.12.2021
1.333
A+
A-
Tank Stars v1.6.2 Sınırsız Para Hileli Mod Apk

Tank Stars v1.6.2 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

Tank oyununu seven takipçilerim için bir önceki oyunun güncellenmiş para hileli oyun dosyasını paylaşıyorum. Tankları savaş alanında iadre edeceğiniz ve düşmanlarınızı top manyağı yapacağınız süper eğlenceli bir oyun için hazır mısınız?

Tank Stars bildiğiniz bir sıra tabanlı oynanışa sahip, yani sıranız geldiğinde tankın gücünü ve yönünü ayarlamanız ve ardından düşman tankının yok edildiğini görmeniz lazım.

Tank Stars oyununa giriş yaptığınızda 2. Dünya Savaşı’nın en gelişmiş savaş araç ve gereçlerini göreceksiniz. Çeşitli renklerle birçok farklı tankın kilidini açabilirsiniz.

Tank Stars oyununu sizlere MOD APK yani sınırsız para hileli tüm modların kilidi açılmış bir şekilde veriyorum. Bu sayede rakiplerinizden daha avantajlı bir duruma gelecek ve tank yükseltmelerinde daha avantajlı olacaksınız.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

-Tüm Mod Kilitleri Açıldı

 

KURULUM

Tank_Stars_v1.6.2.mod.apk para hileli dosyayı indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 112.4MB

 

Diğer Tank Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO OYUN TANITIM

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.