Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Stickman Escape 1.1 Choice Story Para Hileli Mod Apk

08.12.2021
1.271
A+
A-
Stickman Escape 1.1 Choice Story Para Hileli Mod Apk

Stickman Escape 1.1 Choice Story Para Hileli Mod Apk

Bugün sizlere sevdiğniz Çöp Adam oyununun yeni bir bulmaca türü son sürüm dosyasını getirdim. Stickman Escape Mod APK’sını sınırsız para hileli olarak hemen indirebilirsiniz.

Amacınız kötü adamları yakalamak ve ölmemek için zekanı kullanmak olacak. Bu oyun, karşılaşacağınız farklı engellerle dolu olduğu için sizi zorlayacak.

Oyunumuzun kısa hikayesi ise şöyle başlıyor Stickman Escape, Choice Story’de Lupin’in kaçırılan bir kızı kurtarmak için çabalamasına ve akıllı kararlar almasına tanıklık yapacağız. Ama sizinde kahramanımıza yardımcı olmanız gerekiyor.

Oyuna girdiğinizde Bir çok testleri aşmak için tüm teröristleri yok etmeniz ve dünyayı kurtarmanız gerekecek.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Stickman-Escape-1.1.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 88.9MB

 

Diğer Stickman Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Stickman

Stickman

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.