Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Stick Cricket Live 2021 2.0.1 Mega Menü Mod Apk

22.12.2021
514
A+
A-
Stick Cricket Live 2021 2.0.1 Mega Menü Mod Apk

Stick Cricket Live 2021 2.0.1 Mega Menü Mod Apk İndir

Beyzbol oyununu seven takipçilerim için araştırıp güncel bir Stick Cricket Live 2021 kilitsiz ve mega menü oyun dosyasını getirdim. Oyunu denedim çok güzel çalışıyor.

Stick Cricket Live 21 APK + MOD ( süper vuruş, otomatik vuruş, gecikmeli atış, yön belirt, ücretsiz çanta hızlandır) gibi mega menülü bu güncel oyunu kaçırmayın derim.

Stick Cricket Live 21’de her şey diğer Cricket oyunlarından oynaması daha basittir. Daha çok 1’e 1 mini oyun. Sadece hareketsiz durmanız, ekranda iki basit kontrolle topu çalıştırmanız yeterlidir.

Amacınız, topa vurmaya çalışmak ve topu mümkün olduğunca uzağa göndermektir. Ancak bunu iyi yapmak için çok fazla pratik yapmanız gerekecek.

 

Stick Cricket Live 2021

Stick Cricket Live 2021

ÖZELLİKLERİ

-Tüm stadyumların kilidi açıldı

-Her zaman daha fazla 3 puan (her zaman 6’yı kapatın)

-Her zaman 6 puan (her zaman 3’ü kapatın)

 

KURULUM

Stick_Cricket_Live_21_v1.7.23.mod.apk dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Boyutu: 144MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Stick Cricket Live 2021

Stick Cricket Live 2021

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.